Latest News

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

ΜΠΑΜ! "Πυροβολούν" για το Σκοπευτήριο στον Πειραιά - Καταγγέλλουν τον Δήμαρχο για εμπαιγμό και ασυνέπεια

"Πυρά" κατά του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη εκτοξεύουν τα μέλη του  Σκοπευτικού Συλλόγου "Οι Πελασγοί",  κάνοντας λόγο για εμπαιγμό, ασυνέπεια και αθέτηση προεκλογικής υπόσχεσης σχετικά με την δημιουργία αθλητικού Σκοπευτηρίου...
στην περιοχή. 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιωάννη Βασιλαντωνάκη, σε ανοικτή επιστολή που ανάρτησε και στην προσωπική του σελίδα στο facebook,  καταγγέλλει τα εξής:


Προς Δήμαρχο Πειραιά Κύριο Γιάννη Μώραλη
"Δεν είναι η πρώτη φορά που οι έχοντες την εξουσία της Πόλης μας εμπαίζουν τους Πολίτες που τους ανέδειξαν στο αξίωμα, και το ερώτημα είναι γιατί, γιατί αφού δεν είναι ικανοί να υλοποιούν τις υποσχέσεις που έδωσαν προς τους πολίτες δεν ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΟ αξιοπρεπώς.
Πότε περιμένετε να μας ενημερώσετε για το πολυπόθητο Σκοπευτήριο όταν πλησιάσουν οι Δημαρχιακές Εκλογές ? η με κάποιες δικαιολογίες σκοπεύετε να καλύψετε την ασυνέπεια σας.Η θητείας σας κύριε Δήμαρχε πλησιάζει και για τα όσα δημοσίως είχατε υποσχεθεί ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ως αναφορά το αθλητικό Σκοπευτήριο στην πόλη μας δεν βλέπουμε να γίνετε καμία πρόοδο σε αντίθεση με άλλους δήμους που κάνουν αθλητικά στάδια χωρίς να τα έχουν υποσχεθεί στους κατοίκους τους π.χ. Παλαιού Φαλήρου, στο Βύρωνα. στο Μοσχάτο, στην Σαλαμίνα, στην Καισαριανή, στο ΣΕΦ, καθώς και σε άλλους Δήμους, ξεκινούν αθλητικά στάδια.
Πείτε μας κ. Δήμαρχε γιατί δεν απαντάτε στης επιστολές που σας έχουν σταλεί από την Ομοσπονδία μας και από σκοπευτές ?.
Διεκδικήσατε τον Δήμο, και τον πήρατε γιατί απογοητευμένοι οι Πειραιώτες από τον εμπαιγμό των τέως Δημάρχων ελπίζαμε σε κάτι καλύτερο λόγο του ονόματος σας αλλά και του στυλοβάτη σας κυρίου Ευάγγελου Μαρινάκη δυστυχώς όμως δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να διαφέρετε από τους προηγούμενους με τα πολλά ΘΑ που υπόσχονταν.
Η θητεία σας όπως προανέφερα τελειώνει και στο τέλος μένει η περιφρόνηση των πολλών που σας ακολούθησε .
Για το μόνο που νιώθουμε περήφανοι οι Πειραιώτες είναι οι πολλαπλές προσφορές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και της οικογένειας του Ευαγγέλου Μ. Μαρινάκη συνεχιστή του εντίμου Κρητικού πατέρα του, και μη σας διαφεύγει ότι και εσείς δεν στερήστε εντίμου οικογενειακού ονόματος".
Ο Πρόεδρος
Ι. Βασιλαντωνάκης

@ ΜΠΑΜ! ΜΠΑΜ! ΜΠΑΜ!