Latest News

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Τα 11 βήματα του «Πειραιά Νικητή», ήταν... πέναλτι!

Τα προεκλογικά "11 βήματα μπροστά για τον Πειραιά Νικητή" φαίνεται πως ήταν ...


πέναλτι!

Αυτό καταγγέλλει η Κίνηση Πολιτών "Ο Δικός μας Πειραιάς", η οποία "εκτελεί" ένα προς ένα τα πολυδιαφημισμένα 11 βήματα του συνδυασμού του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη, που είχαν υποσχεθεί πως θα υλοποιούσαν άμεσα, αλλά σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά δεν έχει γίνει τίποτα! 

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Κίνησης Πολιτών που στάλθηκε μέσω e-mail στο Reportaz Net, είναι η εξής:



Τα 11 βήματα μπροστά για τον «Πειραιά Νικητή», ήταν πέναλτι
- Τρία χρόνια Δημοτικής Αρχής Μώραλη.
- Τρία χρόνια ανυποληψίας και υποβάθμισης του Πειραιά.
- Τρία χρόνια ψέματα!
Μπροστά τους ο ΣΥΡΙΖΑ είναι Σχολιαρόπαιδο.
Τρία χρόνια και δεν πραγματοποίησαν ούτε ένα από τα «11 βήματα» που πλασσάρισαν στους Πειραιώτες και υφάρπαξαν την ψήφο τους.
Στα «11 βήματα», Γιάννη Μώραλη, είναι το πέναλτι. Και σεις τρία χρόνια, μόνο πέναλτι κάνατε!
Πέναλτι 1ον : Δεν κατεδαφίστηκε ο πύργος.
   «        2ον : Τα δικαστήρια ακόμη έρχονται….. προηγείται το ξενοδοχείο;
   «    3ον: Η κρουαζιέρα φεύγει απ’ το λιμάνι και πάει Πειραϊκή, την οποία καταστρέφετε, όπως το κέντρο της πόλης που υποδέχεται  με χαρά το ΤΡΑΜ-ΤΡΕΝΟ.
Έτσι δεν είναι Πόντιε Πιλάτε για δεύτερη φορά, δήμαρχε;
Πέναλτι 4ον : Οι 100 νέες επιχειρήσεις που θα στεγασθούν στην περιοχή Ρετσίνα είναι καθ’ οδόν.
Πέναλτι 5ον: Τα δέκα mini - bus της Δημοτικής Συγκοινωνίας είναι τα εξής δύο από εποχής Λογοθέτη.
Πέναλτι 6ον: το πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής εφαρμόζεται στην σφαίρα της φαντασίας σας.
Πέναλτι 7ον: Η παροχή δωρεάν ιατρικών εξετάσεων για διαβήτη, καρκίνο, οστεοπόρωση, κ.λ.π. δεν υπάρχει. Αλλά στα ΚΑΠΗ οι πολίτες πληρώνουν ρεφενέ, ενώ στα χαρτιά παραμένουν οι νέοι βρεφικοί σταθμοί..
Πέναλτι 8ον: ο χώρος στο στρατόπεδο Σακελίωνα είναι βοσκότοπος. Ούτε κολυμβητήριο, ούτε σκοπευτήριο και πράσινα άλογα!
Πέναλτι 9ον: ο Δήμος Πειραιά  ούτε καν προκρίθηκε για πολιτιστική πρωτεύουσα 2021 παρά τις κομπορρημοσύνες σας, τα δε Ποσειδώνια γίνονται στην πεδιάδα των Σπάτων. Πού είναι η ατμομηχανή ανάπτυξης; Θέσεις  εργασίας – πλούτο και ευημερία για τους Πειραιώτες;
Πέναλτι 10ον: ο Δημόσιος χαρακτήρας του Λιμανιού, αποδείχθηκε κοροϊδία.  Το Λιμάνι ανήκει στους Κινέζους. Ταξιδάκια στην Κίνα και η κινέζικη κουζίνα…. σας γοητεύουν!
Πέναλτι 11ον: Οι 30.000 θέσεις εργασίας θα προκύψουν μαζί με το γήπεδο στίβου στο Σ.Ε.Φ, το νέο Πανεπιστήμιο στην περιοχή της Λεύκας, όπως και η αξιοποίηση της ΑΖΕΛ, Γαβριήλ, του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αγίου Διονυσίου, της βίλας Ζαχαρίου, των εργοστασίων της Δ.Ε.Η και της ΧΡΩΠΕΙ στο Νέο Φάληρο, του κινηματογράφου Φαντάζιο, του μηχανοστασίου ΟΣΕ στην Λεύκα, το ακίνητο Μαρτίνη που τρία χρόνια τώρα δεν γνωρίζει που βρίσκονται ο επισκέπτης  ποδοσφαιρικός παράγων-Δήμαρχος.
Το πείραμα Μαρινάκη-Μώραλη ναυάγησε στα ρηχά. Ο Πειραιάς δεν είναι ΠΑΕ και οι πολίτες δεν είναι παίκτες. Αυτοί έπαιξαν εν ου παικτοίς. Με αποκορύφωμα την διάλυση της πόλης και την καταστροφή της της πολιτιστικής κληρονομιάς  από το φονικό ΤΡΑΜ-ΤΡΕΝΟ που αγωνιά να προλάβει να το εγκαινιάσει!!
Ανάψατε ξανά τα κόκκινα φανάρια  με τις πολυδάπανες και ξεκάρφωτες ημέρες θάλασσας του Κόκκαλη στην κακόφημη περιοχή της Τρούμπας και για πρώτη φορά ένας Δήμος γίνεται ….χορηγός νυκτερινών κέντρων!
Ατυχήσατε κύριοι και σεις και η ανεύθυνη νομενκλατούρα της Νέας Δημοκρατίας  που σας στήριξε μαζί με το ανύπαρκτο ΠΑΣΟΚ.

Ο «Νικητής» ηττήθηκε, το ταξίδι σας κατέληξε σε ναυάγιο για τον Πειραιά που περιφρονήσατε.
Στο καλό και να ΜΗ μας γράφετε".

@Πω! Πω! Πω!