Latest News

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Απίστευτη ατάκα του Δημάρχου Πειραιά στο "Κανάλι Ένα": "Δεν μπορεί να ζεις στον Πειραιά και να μην έχεις..."!


Από τον Κύρο Παληκάρη

Μια σπάνια και συλλεκτική συνέντευξη έδωσε ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης στο "Κανάλι Ένα"
του Πειραιά.

Αν δεν κάνουμε λάθος, αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Γιάννης Μώραλης πήγε στο κτίριο της Ευριπίδου στα σχεδόν τέσσερα χρόνια της δημαρχιακής του θητείας, ενώ έχει παραχωρήσει ενδιάμεσα και τέσσερις τηλεφωνικές συνεντεύξεις στο δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης. 

Εντελώς τυχαία είδαμε ζωντανά ένα μέρος της συνέντευξης του Δημάρχου μέσα από το κανάλι του δημοτικού ραδιοφώνου στο youtube (εκείνη τη στιγμή έδειχνα τα στατιστικά να παρακολουθούσαν άλλοι δύο χρήστες, πιθανολογείται ο ένας από το "Κανάλι Ένα" κι ο άλλος από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πειραιά...).

Το μεγάλο παράπονο...

Ο Δήμαρχος φαίνεται δεν μπορούσε να κρατηθεί άλλο κι εξέφραζε το μεγάλο του παράπονο για την εκπομπή που τον φιλοξενούσε στο δημοτικό ραδιόφωνο, καθώς νωρίτερα είχαν ασχοληθεί αποκλειστικά με την ανάδειξη του άγνωστου έργου της Δημοτικής Αρχής Μώραλη :
"Tώρα θα πούμε για τα κακώς κείμενα; Δεν θα μου κάνετε καμία ερώτηση;" ρωτούσε ο Δήμαρχος και προειδοποιούσε : Αν δεν μου κάνετε ερώτηση, θα τα πω μόνος μου..."!

Περί ανέμων...

Κι ενώ θα περίμενε κανείς θα ρωτήσουν, επιτέλους, τον Δήμαρχο για τα προβλήματα της πόλης,  έβγαλαν τηλεφωνικά τον Δήμαρχο Κερατσινίου - Δραπετσώνας που εκείνη την ώρα είχε πάει για πιει κυριακάτικο καφέ στα Λιπάσματα μετά από εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων. 

Έτσι, οι δύο Δήμαρχοι Πειραιά και Κερατσινίου - Δραπετσώνας βρέθηκαν να κάνουν στον αέρα μια απίστευτη κουβέντα περί ανέμων και υδάτων, μιλώντας, κυρίως, για τα καζάνια... στο Πέραμα!

Αν και ο Γιάννης Μώραλης προσπάθησε ξανά να μιλήσει για τα προβλήματα του Πειραιά (αφήνοντας αμήχανα αιχμές για όσους κάνουν κριτική πχ για το τραμ ή το δημοτικό θέατρο), 
ωστόσο δεν πρόλαβε να πει και πολλά  πράγματα, καθώς βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα εκπρόσωπος των ενεργών πολιτών της Πειραϊκής ...

Επικοί διάλογοι

Αφού ολοκληρώθηκε η τηλεφωνική παρέμβαση, ο Δήμαρχος συνέχιζε να επιμένει  να μιλήσει για τα παράπονα των δημοτών πριν τελειώσει η εκπομπή, αλλιώς απειλούσε πως δεν θα φύγει από το στούντιο του δημοτικού ραδιοφώνου!

" Μα τι να ρωτήσουμε, αφού δεν υπάρχουν προβλήματα ..." αναρωτήθηκαν αφοπλιστικά. 

"Δεν μπορεί να ζεις στον Πειραιά και να μην έχεις παράπονα..." ήταν η επική απάντηση του Δημάρχου, ο οποίος δεν ήθελε να πιστέψει ότι μ' αυτόν τον τρόπο πίστευαν πως τον προστατεύουν στο "Κανάλι Ένα".
Τελικά ο Γιάννης Μώραλης έφυγε δίνοντας την υπόσχεση ότι θα ξαναπάει σε εκπομπή στο "Κανάλι Ένα" για να μιλήσει μόνο για τα παράπονα των Δημοτών και τα άλυτα προβλήματα του Πειραιά...

@ Μόνο σε μας θύμισε την πάλαι ποτέ αξέχαστη εκπομπή "Τα παράπονα στο Δήμαρχο" με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο;