Latest News

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

ΝΟΔΕ Α’ Πειραιά: Απίστευτες καταγγελίες για τις εκλογές - Ποιος στηρίζει ποιον και ο ρόλος του Δημάρχου

Απίστευτα πράγματα φαίνεται να συμβαίνουν με την εκλογή προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Πειραιά  και Νήσων της Ν.Δ,  σύμφωνα με τη...
δημοτικής κίνησης «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΥΡΙΟ». Όπως καταγγέλλουν, στη διαδικασία  φέρεται να εμπλέκεται και ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο οποίος μπορεί να μην έχει καμία σχέση με το κόμμα της ΝΔ, αλλά ορισμένα γαλάζια τοπικά στελέχη συμμετέχουν στον συνδυασμό "Πειραιάς Νικητής".

Αναλυτικά, η καταγγελία της δημοτικής κίνησης «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΥΡΙΟ» που στάλθηκε μέσω e-mail στο REPORTAZ NET,  είναι η εξής:

"Τον συνεργάτη του,  πρόεδρο της Ε’ Δημοτικής  Κοινότητας γνωστό μέλος της Θύρας 7, τον Γιάννη Βοϊδονικόλα, προωθεί και μάλιστα κατά τρόπο ανεπίτρεπτο εκμεταλλευόμενος την θέση του Δημάρχου Πειραιά ο Γιάννης Μώραλης. Ο Δήμαρχος παρεμβαίνει έτσι στην εκλογή προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Πειραιά  και Νήσων της Ν.Δ. αν και ο ίδιος είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Με την ιδιότητα του Δημάρχου Πειραιά και του Προέδρου του Ολυμπιακού προσπαθεί να δημιουργήσει ευνοϊκό κλίμα για τον συνεργάτη του Πρόεδρο της Ε’ Δημοτικής  Κοινότητας Γιάννη Βοϊδονικόλα, επειδή ο σημερινός Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιατρός Ηλίας Μάκρας υπήρξε υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Συνδυασμό του Δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου.
Η ανάμιξη αυτή   του στελέχους του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μώραλη και των συνεργατών του, όπως του Αντιδημάρχου Γιάννη Μελά, του οποίου ο πατέρας Παναγιώτης υπήρξε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Καμένου, έχουν εξοργίσει τα στελέχη και μέλη της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι δεν ακολούθησαν  στις Δημοτικές εκλογές τον υπάλληλο του κ. Μαρινάκη, Γιάννη Μώραλη για να τον εκλέξουν Δήμαρχο αλλά έμειναν στον πολιτικό χώρο της Νέας Δημοκρατίας, τον οποίο εκφράζει ο τέως Δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος.
Έτσι στον Πειραιά συνεχίζεται η διάσπαση της Νέας Δημοκρατίας και οι εσωκομματικές εκλογές από Δημοκρατική λειτουργία κατέληξαν σε διάσπαση  και πρωτοφανή φαγωμάρα μέσω.... ΠΑΣΟΚ!Αποδεικνύεται στον Πειραιά περίτρανα ότι το σύνθημα: 
«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ διαλυμένο
δυνατό και άρχει». Αλλά γιατί δεν το κατανοούν κάποιοι πολύ έξυπνοι στο Μοσχάτο;"

@Αλήθεια τι λένε οι Νεοδημοκράτες για όσα καταγγέλλονται για τις εσωκομματικές
εκλογικές διαδικασίες στην Α' Πειραιώς και Νήσων;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ποιοι επιβεβαιώνουν το "ενδιαφέρον" Μώραλη για τις εκλογές στη Ν.Ο.Δ.Ε. Α΄ Πειραιά! - REPORTAZ NET