Latest News

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Η Φουρέιρα βάζει "Fuego" στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά! (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΑ)


Από τον Κύρο Παληκάρη

Σε άλλο επίπεδο φαίνεται πως έχει περάσει επί δημοτικής αρχής Μώραλη το εμβληματικό (sic) Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, καθώς το κτίριο - μνημείο της πόλης κρίθηκε ότι μπορεί να...

"σηκώσει" το βάρος για να γυριστεί το νέο βίντεο κλιπ της Ελένης Φουρέιρα, η οποία εκπροσωπεί με το τραγούδι «Fuego» (πυρκαγιά στα ισπανικά) την Κύπρο στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision. 


Έτσι φαίνεται πως δεν είχαν κανένα προβληματισμό να δοθεί το Φουαγιέ Α’ του ιστορικού θεάτρου μετά από εισήγηση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή σε εταιρεία παραγωγής της δισκογραφικής εταιρείας  PANIC  για το γύρισμα του νέου video clip της Ελένης Φουρέιρα.
Τα γυρίσματα έγιναν την Τετάρτη 21/2/2018 από τις 7.00-17.30 με ρήτρα  3.000 ευρώ μόνο εάν τα συνεργεία ξεπεράσουν το χρονικό διάστημα, sύμφωνα με το συμφωνητικό που αναρτήθηκε στη σελίδα ΔΙΑΥΓΕΙΑ του ΟΠΑΝ, χωρίς να αναφέρεται άλλη αμοιβή για την παραχώρηση του ιστορικού θεάτρου.
Ήδη το βίντεο κλιπ κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες  στο διαδίκτυο. Αν το δείτε δύσκολα  μπορεί να καταλαβαίνει κανείς ότι έχει γυριστεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ώστε να ισχυριστεί κάποιος ότι η παραχώρηση έγινε για την προβολή της πόλης.


@ Η επική σκηνή με την Ελένη Φουρέιρα να βάζει μπουρλότο στο αυτοκίνητο φαίνεται πως ο σκηνοθέτης επέλεξε να μην την γυριστεί μέσα στο Δημοτικό Θέατρο και δεν αποτυπώνει ρεαλιστικά τους στίχους του τραγουδιού "Fuego, Fuego, Αχ ναι αχ ναι αχ ναι ναι αχ ναι αχ ναι..."!