Latest News

Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

ΔΗΡΑΠ: Αξιολογούν τους εργαζόμενους στο "Κανάλι Ένα", επειδή απουσίαζαν από την εκδήλωση για την κοπή πίτας!


Από τον Κύρο Παληκάρη

Απίστευτες πρακτικές φαίνεται πως εφαρμόζονται από τη διοίκηση της ΔΗΡΑΠ για την αξιολόγηση των εργαζομένων στο δημοτικό ραδιόφωνο "Κανάλι Ένα"...
του Πειραιά.
Αυτό τουλάχιστον κατήγγειλε η επικεφαλής του συνδυασμού "Το Λιμάνι της Αγωνίας" Μαρία Σταθάκη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, αποκαλύπτοντας επιστολή του προέδρου της ΔΗΡΑΠ προς εργαζόμενους που απουσίαζαν από την εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας σε καφέ - μπαρ της πόλης.
 Η απουσία τους φαίνεται πως ενόχλησε τον πρόεδρο της ΔΗΡΑΠ, ο οποίος έστειλε επιστολή προς τους απόντες εργαζόμενους, προειδοποιώντας ότι θα μπει στο φάκελο για την αξιολόγησή τους!
Η επικεφαλής του συνδυασμού "Το λιμάνι της Αγωνίας έκανε λόγο για "πρακτικές εργασιακού μεσαίωνα" και κάλεσε τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη να τοποθετηθεί κατά πόσον συμφωνεί με την άποψη ν' αξιολογούνται εργαζόμενοι εάν πήγαν στην κοπή πίτας και όχι για το αντικείμενο της εργασίας.
Ο Δήμαρχος απέφυγε να πάρει θέση για το θέμα με τη δικαιολογία ότι απουσίαζε και ο ίδιος από την εκδήλωση, καθώς βρισκόταν σε ταξίδι για συνέδριο στο Ισραήλ. Επί της ουσίας της καταγγελίας δεν απάντησε ούτε ο πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ, ο οποίος όχι μόνο δεν παραδέχτηκε το λάθος με το οποίο εξέθεσε όλη την Δημοτική Αρχή Μώραλη, αλλά εμφανίστηκε να ζητά και τα... ρέστα, μιλώντας απαξιωτικά στην επικεφαλής συνδυασμού "Το Λιμάνι της Αγωνίας" και την "άλλη διπλανή κυρία", όπως αποκάλεσε τη δημοτική σύμβουλο Βάνα Μελά.
@Αυτές οι πρακτικές διοίκησης να αξιολογούνται εργαζόμενοι εάν πάνε σε κοπή πίτας, θα νόμιζε κανείς ότι αποτελούσαν παρελθόν επί δημαρχίας Μώραλη, αλλά φαίνεται πως συνεχίζονται τουλάχιστον στη ΔΗΡΑΠ...