Latest News

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Όταν η πολιτική συνάντησε το ποδόσφαιρο στις εξέδρες: Ο Σαββίδης, ο Τσακαλώτος και τ' άλλα παιδιά...

Από τον Κύρο Παληκάρη

Δεν μπορεί ν' αφήσει κανείς ασχολίαστη την ευφάνταστη δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα γεγονότα στον Πειραιά περί "μαζική συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας" στην κλειστή σύναξη στο...
ξενοδοχείο  "THEOXENIA". (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)
Προφανώς αναφέρονται στην εκδήλωση των περίπου 200 κρατικοδίαιτων χειροκροτητών του βασικού ομιλητή Ευ. Τσακαλώτου που χαρακτηρίστηκε ως "ανάπτυξη πλούτου διαλόγου"  (με λόγια και υποσχέσεις χορταστικές), ενώ η δημοσκοπική απήχηση στον Πειραιά είναι σε ...ελεύθερη πτώση, ως αποτέλεσμα πρωτίστως της ολέθριας σχέσης και συμπεριφοράς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ προς το Δήμο, τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Οι περίπου 100 συγκεντρωμένοι Πειραιώτες "βαφτίστηκαν" τραμπούκοι του Μαρινάκη, ενώ την ίδια στιγμή οι ορδές των αγανακτισμένοι που τρομοκρατούσαν τον Πρωθυπουργό στην χθεσινή εκδήλωση, οι καταληψίες των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη και οι "εισβολείς" στην ΕΡΤ3 ήταν αγνοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ του Σαββίδη, του Τσακαλώτου και των λοιπών προοδευτικών δυνάμεων του Βορρά. 
Η αποικιοκρατική συμπεριφορά του Σαββίδη και των ομοίων του μέσω του ΠΑΟΚ στη Βόρεια Ελλάδα καπηλεύεται και εκμεταλλεύεται τη Θεσσαλονίκη, περιφρονώντας πλήρως ποδοσφαιρικά και τον Άρη και τον Ηρακλή και τον τον κόσμο τους με ιστορία αθλητική και κοινωνική προσφορά 100 και πλέον ετών. (Άραγε οι ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ λησμονούν αλαζονικά ότι και αυτοί ψηφίζουν και μάλιστα αξιοκρατικά ή θεωρούν ότι ίσως να μην τους χρειάζονται για τις επόμενες εκλογές;)
Η ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής του βολέματος της κυβέρνησης προς την ΑΕΚ (άδεια γηπέδου, και 20 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια), η παραχώρηση της δημόσιας έκτασης πέριξ του γηπέδου του ΠΑΟΚ και η κυοφορούμενη παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον ΠΑΟ, πέραν της επιχειρηματικής και όχι μόνο εύνοιας στον Σαββίδη, καταδεικνύουν ακόμα πιο εκκωφαντικά τη νέα οροσειρά διαχωριστικότητας στη σημερινή τάξη πραγμάτων...