Latest News

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Αυτές είναι "θυγατρικές" στο Δήμο Πειραιά!

Από τον Κύρο Παληκάρη

Μάθαμε τελικά ποιες είναι οι "θυγατρικές" στο Δήμο Πειραιά...

Το αποκάλυψαν δημοτικοί σύμβουλοι σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης ξαφνικά ένας δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας χαρακτήρισε το συνδυασμό "Το Λιμάνι της Αγωνίας" ως θυγατρική του ΣΥΡΙΖΑ  στο Δήμο Πειραιά!
Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο δημοτικός σύμβουλος με το Λιμάνι της Αγωνίας Δημήτρης Γκερλές ο οποίος απάντησε ότι ο συνδυασμός της πλειοψηφίας "Πειραιάς Νικητής" αποτελεί θυγατρική της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Δήμο Πειραιά!
Σημειώνεται ότι ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης ανέλαβε και "προσωρινός" πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά την παραπομπή του Βαγγέλη Μαρινάκη για την υπόθεση των στημένων αγώνων, τον περασμένο Οκτώβριο.
Εκείνη την ώρα απουσίαζε από την αίθουσα ο Δήμαρχος, ο οποίος παρακολουθούσε από το γραφείο του τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού και των αστυνομικών δυνάμεων που μετέτρεψαν σε πεδίο μάχη το κέντρο της πόλης, με αφορμή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και ομιλητή τον Ευ. Τσακαλώτο... (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)
Οι δημοτικοί σύμβουλοι από το "Λιμάνι της Αγωνίας"αποχώρησαν  από τη συνεδρίαση μετά τις αποκαλύψεις για τις "θυγατρικές" στο Δήμο Πειραιά...

Έτσι, μάθαμε ποιες είναι οι θυγατρικές στο Δήμο Πειραιά, σύμφωνα με τα λεγόμενα δημοτικών συμβούλων που ίσως ξέρουν κάτι παραπάνω ή όχι;