Latest News

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Αυτές είναι οι αντιδράσεις του κόσμου για τη στάση του Δήμου Πειραιά στο Σκοπιανό (FOTO REPORTAZ NET)

"Μποφόρ" αντιδράσεων προκάλεσε η στάση του Δήμου Πειραιά να μην βγάλει ψήφισμα για την ονομασία των Σκοπίων, όπως αποκάλυψε το...
Reportaz Net. (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)
Πάντως, τη συγκεκριμένη θέση της Δημοτικής Αρχής Μώραλη δεν συμμερίζονται οι περισσότεροι Πειραιώτες, που δεν συμφωνούν σε ονομασία των Σκοπίων με τον όρο "Μακεδονία".
Άλλωστε, όπως δήλωσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς  Σεραφείμ, έχουν μισθώσει περίπου 500 λεωφορεία, δεκαπέντε σε κάθε ενορία του Πειραιά, προκειμένου να μεταφέρουν τον κόσμο για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.
 Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση από τις αντιδράσεις των πολιτών, τότε μπορείτε να δείτε τα σχόλια χρηστών στο facebook, με αφορμή το θέμα του Reportaz Net για το Δήμο Πειραιά που δεν έβγαλε ούτε ένα απλό ψήφισμα για το Σκοπιανό. (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)

 ( σ.σ. Το νούμερο με την "απήχηση 7071" αφορά μόνο στο facebook και όχι τις συνολικές επισκέψεις στο site που είναι σαφώς περισσότερες...)
Δείτε τα σχόλια στη σελίδα του Reportaz Net στο fecebook





@ ΠΩ! ΠΩ! ΠΩ! Φυσικά ένα απλό ψήφισμα Δήμου ΔΕΝ χαράζει εξωτερική πολιτική, αλλά έχει ένα συμβολικό χαρακτήρα. Η πλάκα είναι ότι ακόμα παραμυθιάζουν τον Δήμαρχο πως έκανε καλά να μην βγάλει ψήφισμα για την ονομασία των Σκοπίων! 
Αλήθεια, υπήρχε λόγος για να πέσει τέτοιο κράξιμο;