Latest News

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη σφαγή του Αγίου Βαλεντίνου - Η στιγμή της σύλληψης του μακελάρη στη Φλόριντα (ΕΙΚΟΝΕΣ- ΒΙΝΤΕΟ)


Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 19χρονο μακελάρη Νίκολας Κρουζ που...
άνοιξε πυρ στο λύκειο στη Φλόριντα των ΗΠΑ και σκότωσε 17 άτομα  και 50 τραυματίες.
Ο 17χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για 17 ανθρωποκτονίες από πρόθεση
Mετά την αποβολή του από το Λύκειο Μάρτζορι Στόουνμαν Ντάγκλας του Πάρκλαντ, στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ, για πειθαρχικούς λόγους, ο Νίκολας Κρουζ επέστρεψε στο σχολικό συγκρότημα οπλισμένος με ένα ημιαυτόματο τουφέκι.
Όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, ο 19χρονος φέρεται να είπε χθες στην οικογένεια που τον φιλοξενεί ότι δεν ήθελε να πάει στο σχολείο, επειδή ήταν η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Σημειώνεται ότι ο Κρουζ είχε υιοθετηθεί από ίδρυμα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είχε κάκιστη σχέση με τη θετή μητέρα του, η οποία πέθανε πέρυσι.
Η επιθετικότητά του, που ήταν έκδηλη στα προφίλ του στα social media, φέρεται να επιδεινώθηκε περαιτέρω αφού χώρισε πέρυσι με την συμμαθήτριά του με την οποία διατηρούσε δεσμό.
Σύμφωνα με τελευταία στοιχεία που μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, οι καθηγητές του λυκείου είχαν προειδοποιήσει ότι η συμπεριφορά του νεαρού θα μπορούσε να σταθεί δυνητικά επικίνδυνη για την ασφάλεια μαθητών και δασκάλων στο σχολείο.
Όπως δήλωσε στην Miami Herald ο καθηγητής Τζιμ Γκαρντ, η διεύθυνση του λυκείου είχε ενημερώσει τους καθηγητές ότι δεν επιτρεπόταν πλέον η είσοδος στον Κρουζ αν έφερε σακίδιο στην πλάτη του, ενώ πέρυσι είχε εκδιωχθεί από το χώρο του σχολείου επειδή παρενόχλησε μαθητές.
Ακόμη και μετά το μακελειό, οι αρχές του σχολείου αρνούνταν να αποκαλύψουν το λόγο για τον οποίο απεβλήθη πέρυσι ο 19χρονος.
Σύμφωνα με τη 17χρονη μαθήτρια Βικτόρια Ολιβέρα, ο λόγος ήταν ο Κρουζ είχε επιτεθεί στο νέο αγόρι της πρώην κοπέλας του. Σύμφωνα επίσης με τον απόφοιτο του λυκείου, Τζόσουα Κάρο, ο Κρουζ είχε βρεθεί να μεταφέρει σφαίρες στο σακίδιό του. "Δεν μπορώ να πω ότι εξεπλάγην", δήλωσε χαρακτηριστικά.
Την άποψη αυτή συμμερίζονται και άλλοι μαθητές του σχολείου, με έναν από αυτούς να δηλώνει σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό "όλοι το είχαν προβλέψει".
Επισήμως, η διεύθυνση του σχολείου δηλώνει ότι δεν είχε λάβει προειδοποιήσεις ή απειλές για ένα τέτοιο χτύπημα.


Η στιγμή της σύλληψης του μακελάρη 

Με το πρόσωπο στο έδαφος και την κάνη του όπλου κολλημένη στο κεφάλι συνελήφθη ο μακελάρης της Φλόριντα ο οποίος σε λύκειο σκότωσε 17 ανθρώπους και τραυμάτισε δεκάδες άλλους. 
Αμέσως μετά το φονικό ο 19χρονος Νίκολας Κρουζ συνελήφθη.

Στο βίντεο φαίνεται ότι ο 19χρονος δεν αντιστάθηκε στους δύο αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.
Ο Κρουζ είναι πρώην μαθητής του Stoneman Douglas High School και χρησιμοποίησε ημιαυτόματο τουφέκι εφόδου κατά τη διάρκεια του μακελειού, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, μέσα στο λύκειο στο οποίο είχε φοιτήσει και από το οποίο είχε αποβληθεί εξαιτίας κακής διαγωγής.
Μαθητής που γλίτωσε από τους πυροβολισμούς περιέγραψε τον Κρουζ ως «περίεργο» και «μοναχικό τύπο». Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν βρεθεί και οι αναρτήσεις του Κρουζ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου εμφανίζεται με όπλα.