Latest News

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Εικόνα διάλυσης και εγκατάλειψης στη ΔΗΡΑΠ (ΦΩΤΟ)


Από τον Κύρο Παληκάρη

Εικόνες διάλυσης και πλήρης εγκατάλειψης εμφανίζει η Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά (ΔΗΡΑΠ), ενώ υποτίθεται ότι αυτή την περίοδο δίνει αγώνα για να μην βάλει λουκέτο...
το "Κανάλι Ένα", στην περίπτωση που δεν εξαιρεθούν από τη διαδικασία δημοπράτησης των αδειών τα δημοτικά ραδιόφωνα. (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)
Μόλις πριν λίγο καιρό ο Δήμος Πειραιά εξέδωσε ψήφισμα για το "Κανάλι Ένα", αλλά η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το δημοτικό ραδιόφωνο, είναι απογοητευτική, τουλάχιστον στο διαδίκτυο.

Το τελευταίο βίντεο ανέβηκε πριν τα Χριστούγεννα!
Αν επισκεφθεί κανείς το "Κανάλι Ένα" στο youtube τότε με έκπληξη θα διαπιστώσει ότι το τελευταίο βίντεο ανέβηκε πριν τα Χριστούγεννα! 


Όπως βλέπετε στη φωτογραφία που δημοσιεύει το Reportaz Net, το τελευταίο βίντεο αφορά σε μια δήλωση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη για την ανακύκλωση στα σχολεία!
 (σ.σ. Ως ημερομηνία δημοσίευσης εμφανίζεται 22-12-2017)
Όπως είναι γνωστό (και κακώς έχει γίνει αποδεκτό, αφού το πληρώνουν οι δημότες), το "Κανάλι Ένα" βιντεοσκοπεί αποκλειστικά και μόνο τις δραστηριότητες του Δημάρχου. 
Έτσι, ίσως θα μπορούσε να δικαιολογήσει κανείς την απραξία τόσων ημερών, μιας και ο Γιάννης Μώραλης ήταν σχεδόν εξαφανισμένος κατά την περίοδο των εορτών. Μοναδικές εμφανίσεις του, ήταν ανήμερα την Πρωτοχρονιά για την κοπή της Βασιλόπιτας στο δημαρχείο και την ημέρα των Φώτων για τον Αγιασμό των υδάτων στο λιμάνι του Πειραιά. 
Ωστόσο παρά την παρουσία του Δημάρχου δεν έχουν ανέβει ακόμα τα σχετικά βίντεο ούτε γι' αυτές τις δύο εκδηλώσεις στο κανάλι youtube της ΔΗΡΑΠ.
Πάντως, οι δύο αυτές δραστηριότητες του Δημάρχου έχουν καλυφθεί (;) από την ιστοσελίδα της ΔΗΡΑΠ, με αναπαραγωγή από τα δελτία τύπου του Δήμου Πειραιά. 





Αν επισκεφθεί κανείς την ιστοσελίδα της ΔΗΡΑΠ, τότε μπορεί να καταλάβει την πλήρη εγκατάλειψης της. Όπως φαίνεται στην φωτογραφία που δημοσιεύει το Reportaz Net, υπάρχει κι ένα gadget με ετικέτα "ΔΕΙΤΕ & ΑΚΟΥΣΤΕ YOUTUBE LIVE!" 

Αν κανεισ κλικ τοτε σου εμφανιζει αυτη την εικονα
         
Δηλαδή, αν θέλεις να το δεις, τότε σε "στέλνει" κανονικά, κάπου που δεν υπάρχει τίποτα!                

@ Καλά, την ώρα που λένε πως θέλουν να μην κλείσει το "Κανάλι Ένα", επιτρέπεται να εμφανίζεται αυτή η απογοητευτική εικόνα που είτε δεν την έχει προσέξει κανείς από τη διοίκηση της ΔΗΡΑΠ είτε την γνωρίζει αλλά δεν κάνει τίποτα, επειδή προφανώς μπορεί να έχει να κάνει άλλα σοβαρότερα πράγματα, όπως για παράδειγμα επιλεκτικές δημόσιες σχέσεις για την προσωπική προβολή του με την ανοχή του Δημάρχου και φυσικά με τα χρήματα των δημοτών;