Latest News

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Αναβλήθηκαν ξανά οι εκδηλώσεις στα Καμίνια!

Από τον Κύρο Παληκάρη

Λίγη ώρα πριν ξεκινήσουν αναβλήθηκαν για δεύτερη φορά οι προγραμματισμένες δραστηριότητες  του Δήμου Πειραιά για τα παιδιά...

στα Καμίνια.


Εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, αναβάλλονται οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά, που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα Πέμπτη 4 Ιανουαρίου, από τις 11:30 έως τις 14:30, στην Αγίου Ελευθερίου και Σερίφου καθώς και στην Παλαμηδίου και Παύλου Μελά.  


Σημειώνεται ότι οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις είχαν αναβληθεί και πάλι τις παραμονές Χριστουγέννων για τον ίδιο λόγο χωρίς αυτή τη φορά να μετατεθούν σε άλλη ημερομηνία. Προφανώς δεν υπήρχε πρόβλεψη να γίνουν εναλλακτικά σε κάποιο κλειστό χώρο ενώ δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια να μετατεθούν για άλλη μέρα, καθώς πέφτει η αυλαία της εορταστικής περιόδου τα Θεοφάνια.
Η αλήθεια είναι, πάντως, οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά ήταν πιο φτωχές από ποτέ και δεν είναι τυχαίο που πέρασαν απαρατήρητες από τους δημότες...
(Η φωτογραφία είναι από την ανάλογη εκδήλωση αντί εγκαινίων στην πλατεία Πηγάδα και όπως φαίνεται ο κόσμος είναι λίγος, χωρίς να εξαιρέσει κανείς δημοτικούς συμβούλους και εργαζόμενους του Δήμου κλπ)
@ Έτσι, το μόνο που έμεινε τελικά ήταν οι αλλεπάλληλες προαναγγελίες αυτών των εκδηλώσεων που όμως δεν έγιναν ποτέ στα Καμίνια, καθώς δεν είχαν σύμμαχο...ούτε τον καιρό!