Latest News

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

ΣΟΚ: Ο συζυγοκτόνος της Κοζάνης δολοφόνησε την Ανθή Λινάρδου και ήθελε να σκοτώσει και την πεθερά του!


Μια ιστορία αγάπης, της Πειραιώτισσας με τον αγρότη από το Βελβεντό Κοζάνης που κατέληξε...
σε τραγωδία. 
Ένα έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Τρία ανήλικα παιδάκια που έμειναν πίσω ορφανά.
Στις δικαστικές αίθουσες Γρεβενών θα βρεθεί εκ νέου ο αγρότης που σκότωσε και θα έθαψε την Πειραιαιώτισσα σύζυγό του Ανθή Λινάρδου τον Ιανουάριο του 2016 στο Βελβεντό Κοζάνης.
Κατηγορείται ότι συμφώνησε με συγκρατούμενο του, ο οποίος θα έβγαινε με άδεια από τις φυλακές, να βλάψει την πεθερά του.«Ο στόχος της ζωής του ήταν να σκοτώσει τη μάνα των παιδιών του και τη γιαγιά τους;Δεν μπορώ να καταλάβω, τόσο αμετανόητος πια;; Ο άνθρωπος ήταν σκουλήκι τελικά και δεν είχα πάρει είδηση. Τον εαυτό μου κατηγορώ γιατί δεν πήρα είδηση πόσο κακός ήταν» δήλωσε στο Star η μητέρα της αδικοχαμένης Ανθής, Βούλα Λινάρδου.
Δύο χρόνια τώρα μεγαλώνουν με τη γιαγιά τους, τη μητέρα της 37χρονης Ανθής, η οποία την ερχόμενη Τετάρτη θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνθρωπο που σκότωσε και έθαψε το παιδί της στο χωράφι.
«Τι να του πω;;; Θέλω να πάω να του ρίξω μια μπουνιά στο μάτι, να του το βγάλω!» πρόσθεσε η Βούλα Λινάρδου.
Ο 40χρονος αγρότης θα καθίσει και πάλι στο εδώλιο. Φέρεται να συμφώνησε με συγκρατούμενο του στο σωφρονιστικό κατάστημα Φελλίου Γρεβενών, όπου εξέτιε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, να βλάψει την πεθερά του, όταν εκείνος θα έπαιρνε άδεια. Σύμφωνα με πληροφορίες τρίτος συγκρατούμενος τους άκουσε τη συνομιλία των δύο ανδρών και ενημέρωσε τις αρχές. Η διαδικασία κινήθηκε αυτεπάγγελτα.
«Φυσικά και φοβάμαι και σκέφτομαι να ζητήσω από το δικαστήριο να αλλάξω ξανά διεύθυνση και να μην ξέρουν αυτοί καθόλου που είμαι».
«Υπήρχαν και κάποιες φημολογίες στο χωριό ότι υπήρχαν κάποιες κινήσεις αλλά δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο» δήλωσε η Παρασκευή Σαββίδου, δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.
«Εκτός του ότι είναι ένα σενάριο ευφάνταστου νου, όπως λέει ο ίδιος, δεν γνωρίζει πως ακριβώς έγινε αυτή η δικογραφία, δεν έχει καμία συμμετοχή» τόνισε η Ασημίνα Μαγγόλα, συνήγορος υπεράσπισης του αγρότη.

«Τον περασμένο μήνα το ένα κορίτσι έκλαιγε κάθε μέρα, πρωί βράδυ για τη μαμά της. Ζωγραφίζανε ζωγραφιές “μανούλα μου και στον ουρανό που είσαι εμείς σ΄ αγαπάμε!”» δήλωσε η μητέρα της αδικοχαμένης Ανθής και πρόσθεσε:
«Απορώ που τη βρίσκω τη δύναμη, απορώ. Να έχανα εγώ την Ανθούλα μου και να μπορούσα να συνεχίσω να ζω;; Έχω ένα χρέος, αυτό το χρέος έχω, να μεγαλώσουν τα παιδιά της, σωστά όπως πρέπει. Με αγάπη! Τη μόρφωσή τους».
ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ

«Λέω “θα θέλατε να ζωγραφίσετε κάτι για τον πατέρα σας;” Μου λέει “όχι. Εγώ αν θα ζωγράφιζα…” μου λέει το αγόρι, “θα ζωγράφιζα έναν γορίλα”. Τα παιδιά τώρα τελευταία μιλάνε, ότι την χτύπαγε».
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ 40ΧΡΟΝΟΥ ΑΓΡΟΤΗ

Συγκλονισμένοι δηλώνουν οι γονείς του 40χρονου αγρότη από τις νέες κατηγορίες που βαρύνουν το γιο τους. Υποστηρίζουν, ότι  το παιδί τους έπαθε θύμα συκοφαντίας συγκρατούμενών του.
«Όχι, όχι, δεν είναι το παιδί τέτοιο κάποιος άλλος θα τον έβαλε. Να έχεις το παιδί μέσα στη φυλακή και να ακούς και τέτοια πράγματα!!! (…) Μετάνιωσε πολύ (γι΄αυτό που έκανε)» δήλωσε η Αθηνά Τσιουχάρα, μητέρα του 40χρονου.
«Τον συκοφάντησε γιατί, τον είχε φίλο ώσπου μια μέρα του έκοψε τα τσιγάρα και τον καφέ στο κυλικείο της φυλακής» πρόσθεσε ο πατέρας του, Μανώλης Τσιουχάρας.
Οι γονείς του 40χρονου θέλουν να πάρουν την επιμέλεια των τριών παιδιών ηλικίας 8 και 10 ετών.  star.gr