Latest News

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Ο Γιάννης Μώραλης στο ΣΚΑΪ!


Από τον Κύρο Παληκάρη

Και ξαφνικά ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννη Μώραλης έκανε εμφάνιση - έκπληξη σε εκπομπή... του ΣΚΑΪ! 

Μετά από ρεπορτάζ για την φονική κακοκαιρία στη Δυτική Αττική, οι παρουσιαστές τον υποδέχονται ως ειδήμονα του θέματος αν και δεν έχει σχέση με την περιοχή ευθύνηςτου! 
(σ.σ.Προφανώς λόγω της εμπειρίας που είχε ζήσει πριν από τρία χρόνια με τις πλημμύρες στην Παλαιά Κοκκινιά, όταν παρακολούθησε σαν θεατής τις καταστροφές από τα ορμητικά νερα...)
Ο ίδιος παραδέχτηκε πως από τότε δεν έχει γίνει τίποτα για την αντιπλημμυρική θωράκιση του Πειραιά, ενώ δεν παράλειψε να επισημάνει την ανυπαρξία του κράτους για την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων, διαπιστώνοντας τις χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες, αλλά και τη μετάθεση των ευθυνών που συμβαίνει σε μια σειρά από ανάλογα θέματα, όπως και την θαλάσσια ρύπανση από το πρόσφατο ναυάγιο στο Σαρωνικό. 
Πριν περάσει η φιλική κουβέντα στον Ολυμπιακό με ερωτήσεις τύπου "θα κάνει καμία μεταγραφή" ή θα πάρει το πρωτάθλημα, ο Γιάννης Μώραλης ανακοίνωσε εκ νέου την υποψηφιότητά του για τις επόμενες δημοτικές εκλογές, λέγοντας πως θα διεκδικήσει εκ νέου τη Δημαρχία! 
Ο λόγος είναι - λέει- ότι δεν γνώριζε τις διαδικασίες λειτουργίας στο Δήμο και δεν προλαβαίνει να ολοκληρώσει  όσα υποσχέθηκε προεκλογικά στους Δημότες μέσα σε μια πενταετή θητεία! (σ.σ. Είναι πρώτη φορά που ομολογεί δημόσια ότι δεν μπορεί να κάνει όσα υποσχέθηκε καθώς μέχρι τώρα έλεγε ότι θα κριθεί στο τέλος της θητείας του κάθε φορά που του ασκούσαν κριτική για όσα δεν έχει κάνει ακόμα..)
Η προαναγγελία υποψηφιότητας Μώραλη είναι λίγο πολύ μια αναμενόμενη κίνηση τακτικής. Άλλωστε, δεν θα μπορούσε να πει το αντίθετο, αφού τότε θα ήταν σαν να διέλυε τον συνδυασμό της πλειοψηφίας που δυσκολεύεται ήδη να έχει απαρτία στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά.

@Εκείνο που ίσως αποτελεί είδηση είναι ότι βγήκε ζωντανά στον ΣΚΑΪ που μέχρι πρότινος ήταν το "κόκκινο πανί" όταν έβλεπαν κάμερα τηλεοπτικού σταθμού του Αλαφούζου!