Latest News

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Νέο ναρκωτικό μετατρέπει σε «ζόμπι» τους χρήστες (Σκληρό Βίντεο)


Η επιδημία των «ζωντανών νεκρών» εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς καθώς το νέο ναρκωτικό είναι πολύ ισχυρό, φτηνό και εύκολο ...να βρεθεί.
Στο διαδίκτυο έχουν κυκλοφορήσει ανησυχητικές εικόνες που δείχνουν πώς μια γυναίκα σκοντάφτει και μπερδεύει τα λόγια της προσπαθώντας να ζητήσει βοήθεια, αφού έχει κάνει χρήση του ισχυρού ναρκωτικού, το οποίο είναι γνωστό ως «μπαχαρικό» και μετατρέπει τους χρήστες του σε ζωντανούς νεκρούς, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail.
Το βίντεο κατέγραψε ένας νεαρός που ήταν περαστικός από ένα πάρκο της περιοχής του Κέϊμπριτζ. «Καθόταν στο δρόμο φωνάζοντας «βοήθεια μαμά»», δήλωσε ο νεαρός που κατέγραψε το συμβάν. Όπως λέει ο ίδιος αρχικά προσπέρασε τη γυναίκα, αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να επιστρέψει και να κινηματογραφήσει τη σκηνή, επειδή δεν θα τον πίστευε κανείς αν μετέφερε το είχε δει.
Προσοχή, αυτές οι εικόνες θα μπορούσαν να θίξουν την ευαισθησία σας.
«Δεν κατάλαβε καν ότι την κινηματογραφούσα, ούτε έβλεπε το φως από την κάμερα, αλλά αν σηκωνόταν και περπατούσε προς την μεριά θα είχα φύγει επειδή ήταν σαν τις ταινίες τρόμου» .
Παρόμοιες σκηνές αυτών των «ζόμπι» είναι συχνές στους δρόμους των πόλεων του Ηνωμένου Βασιλείου, μια θλιβερή πραγματικότητα που αποδεικνύει την εξάπλωση της χρήσης του «μπαχαρικού», η χρήση του οποίου έχει απαγορευτεί. Αυτό το καταστροφικό προϊόν, γνωστό και ως «συνθετική μαριχουάνα» και «ψεύτικο γρασίδι», είναι εύκολο να βρεθεί και πολύ φτηνό. Αυτό το ναρκωτικό αποτελείται από συνδυασμό βοτάνων και χημικών ουσιών που προκαλούν βλάβη στον εγκέφαλο.
Εκείνοι που το χρησιμοποιούν δεν αισθάνονται φόβο ή αναστολές. Ωστόσο, τα συμπτώματα που ακολουθούν μετά το τέλος της επίδρασής του εμφανίζονται λίγες ώρες αργότερα και περιλαμβάνουν κακό συντονισμό, εφίδρωση, τρόμο, πανικό, έμετο και σοβαρό άγχος.