Latest News

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Άγριο έγκλημα με θύμα 54χρονο λογιστή στα Μανιάτικα - Τον έσφαξαν μέρα μεσημέρι μέσα στο σπίτι του!





Σοκ στη Νίκαια προκάλεσε το άγριο έγκλημα με θύμα έναν 54χρονο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός  μέσα σε λίμνη αίματος στο σπίτι του που...
διέμενε.
 Ο 54χρονος Π.Μ. βρέθηκε λίγα λεπτά μετά τις πέντε το απόγευμα στο διαμέρισμα της οδού Λακωνίας 159 στα Μανιάτικα
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή το θύμα έφερε θανατηφόρα τραύματα στο κεφάλι και την πλάτη. Οι χώροι του σπιτιού ήταν αναστατωμένοι, αφού όπως φαίνεται προηγήθηκε πάλη μεταξύ του θύματος και του δράστη. 

Οι άνδρες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών βλέπουν την ληστεία ως πιθανό αίτιο της δολοφονίας του 54χρονου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα ήταν λογιστής και ζούσε μόνος του στο σπίτι ενώ δίπλα ακριβώς είχε το γραφείο του, στην ταράτσα της μονοκατοικίας μένει ο ένας αδερφός του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι γείτονες άκουσαν φωνές και τσακωμό και στην αρχή πίστεψαν πως ο 54χρονος λογομαχούσε με τον αδερφό του. Όταν ο άλλος αδερφός άκουσε την φασαρία κατέβηκε να δει τι συμβαίνει και είδε τον αδερφό του αιμόφυρτο στο πάτωμα και το σπίτι του διαλυμένο και αμέσως κάλεσε την αστυνομία.

Οι γείτονες του άτυχου 54χρονου μιλούν για έναν άνθρωπο της εκκλησίας, γλυκομίλητο και πρόθυμο να βοηθήσει όποιον του ζητούσε βοήθεια.


Τραγική λεπτομέρεια είναι ότι πριν από μερικά χρόνια ο τρίτος αδερφός του είχε σκοτωθεί σε ληστεία που του είχε γίνει στο σπίτι του στη Νέα Χαλκηδόνα.