Latest News

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Απίστευτο! Η εκπομπή που «χτυπάει» 0% στα νούμερα τηλεθέασης


Το ένα αρνητικό ρεκόρ τηλεθέασης μετά το άλλο σπάει μία εκπομπή...
της ΕΡΤ.
Ο λόγος για την εκπομπή «Αίθουσα Σύνταξης», η οποία όπως παρά τις προσδοκίες των υπευθύνων της ΕΡΤ, έχει «βαλτώσει» καθώς οι τηλεθεατές δεν δείχνουν να την εμπιστεύονται. Η εν λόγω ενημερωτική εκπομπή διαφημίστηκε σε μεγάλο βαθμό, ενώ στελεχώθηκε με πολλούς δημοσιογράφους.
Ωστόσο, συχνά έγινε αντικείμενο αρνητικής κριτικής για τον τρόπο που προσεγγίζει τα προβλήματα της καθημερινότητας, ενώ το μεγάλο μειονέκτημά της ήταν ότι κατέρριπτε το ένα αρνητικό ρεκόρ τηλεθέασης μετά το άλλο.
Ενδεικτικό είναι ότι τη Δευτέρα η «Αίθουσα σύνταξης» σημείωσε τηλεθέαση 0% στα ανδρικά και γυναικεία κοινά ηλικιών 15 – 24! Η κατάσταση δεν βελτιώνεται ιδιαίτερα και στις υπόλοιπες κατηγορίες αφού στους άνδρες 25 – 44 φτάνει το 2,4% και στις γυναίκες των ίδιων ηλικιών το 0,8%. Το υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης καταγράφεται στους άνδρες άνω των 55 οι οποίοι παρακολουθούν σε ποσοστό 9,3%.
Σημειωτέον ότι ο μέσος όρος στο νεανικό κοινό της ΕΡΤ1 αγγίζει τη μονάδα. Αυτό, όμως, δεν φαίνεται να ανησυχεί τους ιθύνοντες στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.