Latest News

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

"Ανακωχή" στον Πειραιά : Αναβλήθηκε η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής μετά από γραπτή διαβεβαίωση Μώραλη!

Στην αναβολή της προγραμματισμένης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στην πλατεία Κοραή στο κέντρο του Πειραιά, για σήμερα στις...
3:30 το μεσημέρι, προχώρησε η Χρυσή Αυγή.


 Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής Νίκου Κούζηλου και Γιάννη Λαγού με τον δήμαρχο Πειραιά. 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο δήμαρχος Πειραιά φαίνεται πως κατάφερε και έπεισε στους δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής ότι η συμμετοχή του Δήμου Πειραιά στο Πρόγραμμα «CITIGE: CITIzen and refuGEes» ουδεμία σχέση έχει με τη δημιουργία hotspot 6.000 ατόμων στον Πειραιά και τους παρέπεμψε στα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου.
Τι λέει η Χρυσή Αυγή 
H Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωσή της, με την οποία γνωστοποίησε την αναβολή της συγκέντρωσής της, υποστηρίζει ότι αυτό έγινε «κατόπιν της απόφασης της δημοτικής Αρχής να μην προχωρήσει στην εν λόγω διαδικασία»
«Η σφοδρή αντίδραση της Χρυσής Αυγής στο να μη γίνει ο Πειραιάς γκέτο λαθρομεταναστών είχε απτά αποτελέσματα.
Σε συνάντηση που είχε ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός με τον δήμαρχο Γιάννη Μώραλη έλαβε την γραπτή δέσμευση ότι το εν λόγω πρόγραμμα των ΜΚΟ του Σόρος για μετεγκατάσταση και πρόσληψη 6.000 λαθρομεταναστών στην πόλη δεν θα προχωρήσει.
Οι θεσμικές και δυναμικές παρεμβάσεις της Χρυσής Αυγής έβαλαν φρένο στα σχέδια των ανθελλήνων και των "αλληλέγγυων" να γίνει η πόλη γκέτο λαθρομεταναστών.
Κατόπιν τούτου η προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας αναβάλλεται», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.


@ Καλά, οργάνωναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας (και άλλοι αντισυγκέντρωση) στον Πειραιά, με βάση "ανυπόστατα και κατευθυνόμενα δημοσιεύματα";