Latest News

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Ο παραολυμπιονίκη φέρεται να παραδέχθηκε ότι το όπλο ήταν δικό του


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας του 47χρονου από τον 39χρονο παραολυμπιονίκη, σε πρακτορείο... στο Μοσχάτο.
 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο παραολυμπιονίκης ομολόγησε ότι το όπλο ήταν δικό του. Ο παραολυμπιονίκης φέρεται στην αρχή είπε στους αστυνομικούς ότι το όπλο ήταν του 47χρονου, αλλά τελικά στον εισαγγελέα παραδέχτηκε ότι το όπλο ήταν δικό του, του ανήκει εδώ και πέντε χρόνια χωρίς άδεια και το κουβαλούσε μαζί του στο καροτσάκι.

Η απολογία 

Στο μεταξύ, αύριο Δευτέρα θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή ο 39χρονος παραολυμπιονίκης και ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ Βασίλης Τσαγκάρης, ο οποίος πυροβόλησε θανάσιμα την Πέμπτη το βράδυ τον 47χρονο Μάριο Λουκόπουλο.

Ο 39χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, κατά τη σύλληψή του, ότι το θύμα πήγε στο πρακτορείο για να τον απειλήσει, καθώς επίκειται κάποιο δικαστήριο για την επιμέλεια των παιδιών του θύματος με την εν διαστάσει σύζυγό του, που ο δράστης διατηρούσε ερωτικό δεσμό.

Ο 39χρονος αθλητής, φτάνοντας την Παρασκευή στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων ψέλλισε στους δημοσιογράφους που τον περικύκλωσαν για μια δήλωση του: «Ημουν σε άμυνα. Είχαν προηγηθεί πολλά. Θα τα μάθετε όλα τις επόμενες ημέρες».