Latest News

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Γιακουμάτος: «Η ομοφυλοφιλία είναι... κολλητική»!


Στην απίστευτη δήλωση ότι η ομοφυλοφιλία είναι... κολλητική προέβη Έλληνας βουλευτής, πρώην υπουργός και γιατρός κατ' επάγγελμα, προκαλώντας...
χαμό στο διαδίκτυο.
Πρόκειται για τον βουλευτή Β' Αθηνών της ΝΔ Γεράσιμο Γιακουμάτο, ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση περί δηλώσεών του στο παρελθόν για τους ομοφυλόφιλους, είπε ότι «αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι δεν μπορείς να προτείνεις αυτό το θέμα ως μεγάλο πλεονέκτημα. Είναι κάτι που το έχουν όλοι. Δεν μπορείς να μου ανάγεις την ομοφυλοφιλία σε παράδειγμα προς μίμηση. Οι ομοφυλόφιλοι είναι δύο ειδών, για να το καταλάβετε ιατρικά. Είναι οι επίκτητοι και οι συγγενείς, οι οποίοι γεννιόνται έτσι και δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα. Τα οιστρογόνα του είναι περισσότερα από τα ανδρογόνα. Δεν είμαι ομοφοβικός. Απλώς πρέπει να έχουνε όλοι παραδείγματα. Άμα δεις στην τηλεόραση όλα τα παραδείγματα είναι το 90%, τα πετυχημένα, ομοφυλοφιλικά. Όταν το παιδί βλέπει ότι ανεβαίνει, ανεβαίνει, ε… κολλάει. Είναι κολλητική αρρώστια»
Έσπευσε βεβαίως να διευκρινίσει ότι «δεν έχω πρόβλημα και έχω πάρα πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους. Δεν με ενδιαφέρει η συμπεριφορά η σεξουαλική του καθενός - είναι δικό του θέμα».