Latest News

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Ο Γιάννης Μώραλης "καρφώνει" τον Παναγιώτη Φασούλα!


Αν και έως τώρα ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης έλεγε πως αποφεύγει να αναφέρεται στις προηγούμενες δημοτικές αρχές στον Πειραιά, ωστόσο φαίνεται πως...
αναγκάστηκε ν' αλλάξει τακτική και "κάρφωσε" τον παλαιό του φίλο και κουμπάρο πρώην δήμαρχο Παναγιώτη Φασούλα.


Εμφανώς εκνευρισμένος ο Γιάννης Μώραλης από την κριτική για τα πεπραγμένα της δικής του δημαρχιακής θητείας, επιχείρησε ν' δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, καρφώνοντας την περίοδο της τετραετίας  Φασούλα (2007- 2010), που ήταν έως τώρα τουλάχιστον στον απυρόβλητο από τη σημερινή δημοτική αρχή Πειραιά.

Τα "καρφιά"

Κατά τη συζήτηση για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Πειραιά για το 2017, ο δήμαρχος δέχτηκε κριτική από την αντιπολίτευση ότι το συνολικό ποσόν των περίπου 16 εκατομμυρίων είναι ιδιαίτερα μικρό για έργα στην πόλη. (σ.σ. Πριν δύο χρόνια είχε παρουσιαστεί τεχνικό πρόγραμμα με έργα συνολικού ύψους 35 εκατομμύρια ευρώ)


" Θέλετε να παρουσιάσουμε ένα τεχνικό πρόγραμμα 274 εκατομμυρίων ευρώ και τελικά να υλοποιήσουμε μόλις το 2%, όπως έγινε στη δημαρχία Φασούλα..." είπε χαρακτηριστικά  ο Γιάννης Μώραλης, ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι ανούσιο να μιλάει για το παρελθόν στο Δήμο Πειραιά. 

Όμως ο δήμαρχος δεν έμεινε εδώ αλλά επέστρεψε στο παρελθόν προσπαθώντας να βρει "άλλοθι" για όσα συμβαίνουν και κατά τη δική του δημαρχιακή θητεία στο "Κανάλι 1".
Κατά συζήτηση για την έγκριση Προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης οικονομικού έτους 2017 της Δημοτικής  Ραδιοφωνίας Πειραιά (ΔΗ.ΡΑ.Π), ασκήθηκε κριτική για την ετήσια  επιχορήγηση ύψους 1.450.000 ευρώ από το Δήμο Πειραιά σε σχέση με τα ελάχιστα διαφημιστικά έσοδα και τη σχεδόν μηδενική (0,01%) ακροαματικότητα του δημοτικού ραδιοφώνου Πειραιά. 

" Μην ξεχνάτε ότι επί εποχής Φασούλα δίνονταν 2,6 εκατομμύρια ευρώ στο "Κανάλι 1"..." υπενθύμισε ο Γιάννης Μώραλης, ο οποίος προσπάθησε να στηρίξει την επιλογή της δημοτικής αρχής για την ετήσια επιχορήγηση στο "Κανάλι 1", που πληρώνουν ακριβά οι δημότες του Πειραιά

Ο δήμαρχος έκανε μια ακόμη αναφορά στη δημαρχιακή θητεία Φασούλα.
"Και ο συνδυασμός του Φασούλα είχε στηριχθεί τότε από τον Ολυμπιακό..." είπε ο ίδιος και άφησε  εμμέσως πλην σαφώς αιχμή, απαντώντας στην κριτική ότι "κάποιοι ενσωματώθηκαν σε μια ΠΑΕ..."

@  Άρχισαν τα καρφώματα Μώραλη στον κουμπάρο του  Φασούλα για το παρελθόν! 
Λέτε τώρα να έχει σειρά και ο  Βασίλης Μιχαλολιάκος;