Latest News

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Αυτό δεν είναι Bazaar βιβλίου, αλλά...Ολυμπιάδα!



Από τη Νίκη Μάνη

Μαθαίνουμε πως ως τις 30 Δεκεμβρίου παρατείνεται το Xmas Bazaar των Παραπολιτικών και της  ΚΟΔΕΠ, λόγω, της ανταπόκρισης που έτυχε από...
το κοινό!  (Αυτή είναι η επίσημη εκδοχή για την παράταση του Bazaar βιβλίου, αλλά οι "κακές γλώσσες" λένε ότι παρά τη μεγάλη διαφημιστική προβολή δεν ήταν οι αναμενόμενες ούτε η προσέλευση του κόσμου, αλλά ούτε  και οι πωλήσεις των βιβλίων...)
Το φετινό Bazaar ξεκίνησε στις 16 Δεκεμβρίου και αρχικώς επρόκειτο να ολοκληρωθεί στις 24 Δεκεμβρίου, αλλά πήρε παράταση έως τις 30 Δεκεμβρίου. Δηλαδή, θα διαρκέσει δύο βδομάδες, όσο και οι Ολυμπιακοί Αγώνες!
Το  Bazaar των Παραπολιτικών πήρε φέτος την σκυτάλη από το ΒΗΜΑ FM 99,5 που είχε αναλάβει τη διοργάνωση τα δύο προηγούμενα χρόνια και είχε διάρκεια 4 ημερών και μέρος των εσόδων να διατεθούν σε άστεγους και άπορους δημότες και κάτοικους της πόλης. 
Το πιο σημαντικό δεν είναι η διάρκεια επιπέδου... Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά τα έσοδα να πάνε εγκαίρως για το "καλό σκοπό", γιατί ακόμα δεν έχουν δοθεί όλα τα χρήματα των δύο προηγούμενων bazaar άστεγους και άπορους του Πειραιά αν και τα χρήματα συνολικά 250.000 ευρώ είχαν παραδοθεί άμεσα από το ΒΗΜΑ FM 99.5 στην ΚΟΔΕΠ...