Latest News

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

"Τραπεζάκια έξω" ακόμα και σε κλειστά μαγαζιά του Πειραιά! (FOTO REPORTAZ NET)

 Κάτω στον Πειραιά ουδείς πήρε σοβαρά το επικοινωνιακό "πυροτέχνημα" της δημοτικής αρχής Μώραλη ότι θα δώσει τέλος στα "τραπεζάκια έξω" που απλώνονται σε πλατείες, πεζόδρομους και πεζοδρόμια μετατρέποντας την πόλη σε μια...
απέραντη καφετέρια.

Την στιγμή μάλιστα, που ο Δήμος Πειραιά δεν έχει φροντίσει να πείσει τους ιδιοκτήτες να μαζέψουν τα τραπεζοκαθίσματα και τις πέργκολες, ακόμα και από μαγαζιά που έχουν κλείσει εδώ και πολύ καιρό!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του Reportaz Net, αποτελεί το καφέ ¨Εν Λευκώ" που έχει βάλει λουκέτο πριν από μήνες, αλλά τα τραπέζια, οι καρέκλες και η πέργκολα παραμένουν στη θέση τους.

 Ωστόσο, φαίνεται πως ασχολείται κανείς - πόσο μάλλον να "ενοχλείται"- από το δήμο Πειραιά, παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο κατάστημα απέχει μόλις λίγα μέτρα από το δημαρχείο της Πλατείας Κοραή.


Ανάλογες περιπτώσεις με καταστήματα που έχουν κλείσει αλλά δεν έχουν απομακρυνθεί τα τραπεζοκαθίσματα και οι πέργκολες  υπάρχουν κι σ' άλλες κυρίως στο κέντρο, αλλά και σε γειτονιές του Πειραιά.


Αν, λοιπόν, η δημοτική αρχή Πειραιά θέλει πραγματικά να βάλει μια τάξη και να βελτιώσει την αισθητική της πόλης, τότε μπορεί να ξεκινήσει την "επιχείρηση - σκούπα για τα τραπεζάκια έξω" από τα κλειστά μαγαζιά...

Περισσότερα εδώ