Latest News

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Θοδωρής Δρίτσας: «Πάρε ό,τι θέλεις παλιατζή»!


Νέα συνέντευξη - η δεύτερη μέσα σε δύο ημέρες- έδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας Θ. Δρίτσας για τις ιδιωτικοποιήσεις λέγοντας πως «δεν ήταν ποτέ στο πρόγραμμα...
του ΣΥΡΙΖΑ» 
Μιλώντας στο ραδιοσταθμό ALPHA 989 ανέφερε πως υπάρχουν ιδιωτικοποιήσεις που μπορούν να γίνουν με τη μέγιστη ωφέλεια ανεξάρτητα της προγραμματικής θέσης του ΣΥΡΙΖΑ ενώ για άλλες είπε πως υπάγονται στη λογική του «πάρε ό,τι θέλεις παλιατζή». 
Για τις αντιδράσεις κατά των ιδιωτικοποιήσεων ανέφερε πως 
«Η αντίδραση είναι μεγάλη γιατί οργανωμένα συμφέροντα επιδιώκουν να κερδίσουν τεράστια οφέλη από τις ιδιωτικοποιήσεις σε βάρος του κοινωνικού συνόλου» ενώ προσέθεσε «Όχι και να πουλήσουμε την ψυχή μας στο διάβολο για ένα 4ο πρόγραμμα».
Αναφερόμενος στη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 ο υπουργός Ναυτιλίας ξεκαθάρισε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένααριστερό κόμμα, με αριστερή κυβέρνηση» το οποίο «δεσμεύτηκε να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα με πολλά νεοφιλελεύθερα στοιχεία». Το ερώτημα που θέσαμε ενώπιον του λαού είναι αν αυτόν τον συμβιβασμό θέλει να τον αναλάβουμε ως ευθύνη εμείς ή να τον παραδώσουμε ως ευθύνη στη Ν.Δ. και στο παλιό πολιτικό σύστημα. Ο ελληνικός λαός μας είπε πέρσι τον Σεπτέμβριο να αναλάβουμε εμείς».
Απέρριψε επίσης τα σενάρια που κάνουν λόγο για κυβερνητική κρίση λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όποιος πεινάει καρβέλια ονειρεύεται».
@ Αυτή είναι η δεύτερη συνέντευξη Δρίτσα τις τελευταίες δύο ημέρες ενώ δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για ανασχηματισμό...