Latest News

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Τα "απόνερα" της έκθεσης του διαχειριστικού ελέγχου


Φαίνεται πως συνεχίζονται τα "απόνερα" από την έκθεση για το διαχειριστικό έλεγχο στο Δήμο Πειραιά κατά την περίοδο (2003-2012) που έχει πάρει το δρόμο προς τον...
οικονομικό εισαγγελέα.

Στο δημαρχείο, αλλά και πέριξ της Κοραή λέγεται ότι οι εμπλεκόμενοι υπεύθυνοι από την έκθεση επιρρίπτουν ευθύνες για την ανεπάρκεια των απαντήσεων στα ευρήματα των ελεγκτών σε υπηρεσιακούς παράγοντες  (χωρίς φυσικά να έχουν ευθύνη, αφού δεν είχαν στοιχεία), ώστε να καλυφθούν πολιτικά πρόσωπα. 
Μάλιστα, υψηλόβαθμη υπάλληλο με συγκεκριμένη θέση ευθύνης βάλλεται διαρκώς από άμεσα θιγόμενο της έκθεσης για την αντικατάσταση της από σε στενό του συνεργάτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τον 7ο όροφο, ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης εμφανίζεται -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- να καταδικάζει τέτοιου είδους ενέργειες και μεθοδεύσεις.
Έτσι, φέρεται να βάζει ασπίδα προστασίας στη βαλλόμενη υπάλληλο, ερχόμενος σε σύγκρουση με το στέλεχος της παράταξης του που εδώ και καιρό του δημιουργεί προβλήματα και στην εικόνα της διοίκησης του Δήμου Πειραιά...