Latest News

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Η Εύη Καρακώστα για το πολιτικό «μπούλινγκ» Πολάκη (ΒΙΝΤΕΟ)




Τα αδικαιολόγητα προσπάθησε να δικαιολογήσει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Β' Πειραιά Εύη Καρακώστα για το πολιτικό για το πολιτικό "μπούλινγκ" Πολάκη. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


                        

 Μιλώντας στον ΣΚΑΙ προτίμησε να ακολουθήσει την τακτική της μπάλας στην εξέδρα, αντί ουσιαστικής απάντησς σε ό,τι αφορά στην πρωτοφανή επίθεση κατά των δημοσιογράφων (στο πρόσωπο της Ευαγγελίας Τσικρίκα του ALPHA) από τον Παύλο Πολάκη.
 Πρώτα η Εύη Καρακώστα μίλησε για προσπάθεια ανατροπής της κυβέρνησης, λέγοντας μάλιστα ότι είναι λάθος να συζητά κάποιος κάτι τέτοιο “μπροστά στο θέμα του ότι άνοιξαν τα σχολεία χωρίς προβλήματα” και στη συνέχεια ... επιτέθηκε η ίδια στους δημοσιογράφους λέγοντας πως “δεν είναι δυνατό το θέμα επειδή το έβαλε στο τραπέζι η αξιωματική αντιπολίτευση να το συνεχίσετε εσείς.... εσείς το θέσατε αφού το έθεσε η αντιπολίτευση να παρακολουθεί και ο κόσμος πότε τίθενται τα ζητήματα”.Σε ό,τι αφορά στην ουσία της πρωτοφανούς επίθεσης Πολάκη κατά των εκπροσώπων του Τύπου η κα Καρακώστα είπε απλά:
“Ο κάθε υπουργός έχει το δικό του τρόπο έκφρασης” συμπληρώνοντας μάλιστα ότι ο  Πολάκης είπε αλήθειες για να διαγνώσει πίσω απ' όλα αυτά, όχι την ουσία, αλλά μια προσπάθεια ανατροπής της κυβέρνησης που μάχεται για το καλό του πολίτη... " 

@Από πότε το πολιτικό «μπούλινγκ» είναι τρόπος έκφρασης; 
Αχ ρε Εύη...