Latest News

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Το Reportaz Net, o Γκερλές και το τραμ στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στον Πειραιά


Σίγουρα δεν είναι πρώτη φορά - και μάλλον ούτε η τελευταία -που κάποιος αιρετός θέτει ερώτημα στον δήμαρχο του Πειραιά, με αφορμή ανάρτηση του...
Reportaz Net. (Περισσότερα εδώ)
Ωστόσο αυτή που έκανε χθες ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρη Γκερλές  ήταν ονομαστική και δεν μπορούμε να την περάσουμε... στο ντούκου!
Σόρι, αλλά δεν βρήκαμε άλλη φώτο, σύντροφε!

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης πήρε το λόγο και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο θέμα για τα έργα  της επέκτασης του τραμ στον Πειραιά. 
Απευθυνόμενος στο δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, ο δημοτικός σύμβουλος από το "Λιμάνι της Αγωνίας" είπε τα εξής:

"Διάβασα σε site που ασχολείται με το Δήμο Πειραιά και μάλιστα νομίζω με μεγάλη επιτυχία, για το Reportaz Net λέω, πως σε ερώτηση του βουλευτή Κώστα Κατσαφάδου δεν γνωρίζουν πότε θα τελειώσουν τα έργα του τραμ στον Πειραιά..."

Στη συνέχεια, ο δήμαρχος πήρε το λόγο  και απάντησε ότι από το υπουργείο Υποδομών του έχουν πει ότι τα έργα του τραμ στον Πειραιά θα ολοκληρωθούν το Φεβρουάριο του 2017.

Βέβαια τα χρονοδιαγράμματα για τα έργα της επέκτασης του τραμ στο τραμ δίνουν και παίρνουν θυμίζοντας... γνωστό ανέκδοτο, αλλά εδώ το θέμα μας είναι η αναφορά του Δημήτρη Γκερλέ στο Reportaz Net.

Θα θέλαμε να τον ευχαριστούμε, λοιπόν, δημοσίως - όχι τόσο επειδή μας διαβάζει, κάτι που δεν ξέραμε -άλλωστε δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά- αλλά κυρίως γιατί όταν θέτει ερωτήματα με αφορμή θέματα του Reportaz Net κάνει το αυτονόητο κι αναφέρει το ΜΜΕ.

@ Πάντως, να ξέρει ότι κάποιους τους έστειλε...αδιάβαστους μόνο και μόνο μ' αυτή την αναφορά στο Reportaz Net!