Latest News

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Προσφορά αγάπης στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Πειραιά



Νέα προσφορά αγάπης ξεκίνησε να υλοποιεί ο δημοτικός σύμβουλος Πειραιά... Νίκος Πηρούνιας μετά τους περίπου 11 τόνους πορτοκάλια και μανταρίνια που μοίρασε σε άπορες οικογένειες, εργαζόμενους του Δήμου και μαθητές της πόλης.

 
Αυτή την φορά, η προσφορά αφορά στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας Πειραιά, όπου τα φιλοξενούμενα παιδιά θα καλυφθούν για ένα ολόκληρο χρόνο με πορτοκάλια και άλλα φρούτα. 
Ήδη για τον μήνα Ιούνιο παρελήφθη από τη διευθύντρια του Οικοτροφείου, Αναστασία Κατσιλιέρη η πρώτη δόση που ήταν 30 κλούβες με 600 κιλά πορτοκάλια αρίστης ποιότητος από τον κάμπο Στεφανιά Σκάλας Λακωνίας. 
Αξίζει να σημειωθεί πριν λίγο καιρό ο ίδιος πρόσφερε περί τους 11 τόνους πορτοκάλια και μανταρίνια, αρίστης ποιότητας σε 1.250 άπορες οικογένειες της πόλης, αλλά και 376 εργαζόμενους στην καθαριότητα του Δήμου Πειραιά, καθώς και τους 150 μαθητές και εθελοντές εκπαιδευτικούς της Διδακτικής Αλληλεγγύης. Η προσφορά αυτή ήταν μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ από ιδιώτη σε άπορες οικογένειες και εργαζόμενους στο Δήμο Πειραιά. Άλλωστε δεν είναι πρώτη φορά που ο Νίκος Πηρούνιας προσφέρει ανιδιοτελώς σε όσους έχουν ανάγκη καθώς πριν από χρόνια είχε οργανώσει και το κονβόι του Δήμου Πειραιά για ανθρωπιστική βοήθεια σε εμπόλεμη περιοχή στην πρώην Γιουγκοσλαβία.