Latest News

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Ποσειδώνια στον Πειραιά: Αντί για ναυτιλιακή έκθεση, έκαναν αγώνα δρόμου!

Τελικά φαίνεται πως επέστρεψαν τα "Ποσειδώνια" στον Πειραιά, αλλά αντί για τη ναυτιλιακή έκθεση έκαναν...
αγώνα δρόμου.

Λίγο πριν ξεκινήσει η κορυφαία διεθνής ναυτιλιακή έκθεση Ποσειδώνια 2016 σε εκθεσιακό κέντρο στο αεροδρόμιο στα Σπάτα, οι διοργανωτές της έκθεσης σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, διοργάνωσαν  αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων στο κέντρο του Πειραιά. 
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στον αγώνα συμμετείχαν περισσότεροι από 1.000 δρομείς, Έλληνες και ξένοι, που έχουν έρθει στην Ελλάδα από πολλά μέρη του κόσμου για τα Ποσειδώνια.
 (σ.σ. Το νούμερο των δρομέων ακούγεται να είναι λιγάκι υπερβολικό, εκτός κι αν συμπεριλαμβάνουν και... τους θεατές!)
Για την ιστορία, οι δρομείς έτρεξαν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, πέρασαν από το γραφικό λιμάνι της Μαρίνας Ζέας και κατέληξαν ξανά στο Δημοτικό Θέατρο.Το Posidonia Running Event εντάσσεται - λέει- για πρώτη φορά στις καθιερωμένες αθλητικές διοργανώσεις των Ποσειδωνίων (Posidonia Games) και πραγματοποιείται στον Πειραιά,  Τα έσοδα από τις συμμετοχές του αγώνα θα διατεθούν στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά. 
@ Όταν ο συνδυασμός "Πειραιάς Νικητής" δεσμευόταν προεκλογικά για την επιστροφή των Ποσειδωνίων στον Πειραιά, τότε κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μπορεί να εννοούσαν ως ... αθλητικό δρώμενο!

Περισσότερα εδώ