Latest News

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε!

Επιχείρηση- σκούπα έκαναν μεικτά συνεργεία του Δήμου Πειραιά από τις Διευθύνσεις Πρασίνου, Οδοποιίας και Ηλεκτρολογικού, που εργάστηκαν ταυτόχρονα στην οδό Αλιπέδου, στην είσοδο της πόλης, για την αναβάθμιση και τον...
καλλωπισμό της περιοχής. 


Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο Πειραιά, για πρώτη φορά λειτούργησε τέτοιου είδους συνεργείο και είχε πιλοτικό χαρακτήρα!
Τα συνεργεία κλάδεψαν και καλλώπισαν δέντρα, ανακατασκεύασαν πεζοδρόμια, προχώρησαν σε ηλεκτρολογικές εργασίες, άλλαξαν τις πινακίδες σήμανσης, ενίσχυσαν και βελτίωσαν τον δημοτικό φωτισμό,  ενώ πραγματοποιήθηκε χρωματισμός των φωτιστικών ιστών.
Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα της εισόδου της πόλης. Δε νοείται να θέλουμε να αναπτυχθεί τουριστικά ο Πειραιάς και η είσοδος να είναι εγκαταλελειμμένη, όπως ήταν τόσα χρόνια. Με αυτά τα έργα, αν και μικρής κλίμακας, επιθυμούμε να βελτιώσουμε ταυτόχρονα την καθημερινότητά των πολιτών. Θα συνεχίσουμε εντατικά με τέτοιες παρεμβάσεις και σε άλλα σημεία της πόλης...». 

@ Αν κι αυτό θα έπρεπε να είναι αυτονόητο, αποτελεί μια αρχή έστω μετά από δύο χρόνια και καλό είναι είναι να συνεχιστεί η επιχείρηση σκούπα κι σ΄άλλα σημεία της πόλης, όπως στην Ακτή Μιαούλη...