Latest News

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Ο "αόρατος" άστεγος κοιμάται στα λερωμένα παγκάκια της πλατείας Κανάρη στο Πασαλιμάνι! (ΕΙΚΟΝΕΣ)



"Λαβράκι" φαίνεται ότι βγάζει η φωτογραφία με τα λερωμένα παγκάκια...
στο Πασαλιμάνι! 
Πριν λίγες ημέρες, στέλεχος της δημοτικής αρχής του Γιάννη Μώραλη  "ανέβασε" στο facebook φωτογραφίες με λερωμένα παγκάκια από γκράφιτι στην πρόσφατα ανακαινισμένη Πλατεία Κανάρη. 
Μάλιστα, ο ίδιος έκανε και ένα δεικτικό σχόλιο για τους "δράστες του εγκλήματος", γράφοντας:  
"Η ηλιθιότητα παραμένει αήττητη ! 50 σχεδόν μέρες από τα εγκαίνια της ανακαινισμένης Πλατείας Κανάρη στο Πασαλιμάνι οι κάγκουρες ξαναχτύπησαν"!
Αυτή όμως δεν είναι η "είδηση"Δεν είναι πρώτη φορά - ούτε η τελευταία - που κάποιοι λερώνουν με γκράφιτι διάφορα σημεία της πόλης, όπως συμβαίνει σ' όλες τις περιοχές της χώρας. (Αυτό συμβαίνει παντού στον κόσμο και απλά χρειάζεται ένας υπάλληλος με λίγη μπογιά να σβήσει τις μουτζούρες, αν κάποια στιγμή θα ξαναγίνουν)
Το "λαβράκι" είναι αλλού στην συγκεκριμένη περίπτωση. Αν προσέξει κανείς στο βάθος της φωτογραφίας στο πίσω λερωμένο παγκάκι, υπάρχει ένας άνθρωπος που προφανώς δεν "λιάζεται" απλώς, αφού φαίνεται να έχει δίπλα τα λιγοστά υπάρχοντά του.

Δηλαδή, το στέλεχος της διοίκησης του Δήμου πέρασε από την πλατεία Κανάρη, τράβηξε φωτογραφία με τα λερωμένα παγκάκια και σχολίασε τα "κακώς κείμενα" στο facebook, χωρίς καν να του κάνει εντύπωση ότι  ένας άστεγος κοιμάται μέρα μεσημέρι στο παγκάκι σ' ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Πειραιά! 
Μάλιστα, φαίνεται πως εκείνο που τον ενόχλησε περισσότερο, ήταν ότι κάποιοι  λέρωσαν τα ... παγκάκια, παρά το γεγονός ότι ένας άνθρωπος βρίσκεται να ζει στην πλατεία Κανάρη!
Από την στιγμή που ο ίδιος δεν κάνει καμία  αναφορά, σημαίνει ότι είτε δεν είδε τον άστεγο ή είτε δεν του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, προφανώς γιατί θεωρείται καθημερινό φαινόμενο στον Πειραιά. Φυσικά, ο καθένας μπορεί να έχει την δική του αξιολόγηση -και να κρίνεται- αν είναι πιο σημαντικό το λερωμένο παγκάκι ή ο άστεγος στο Πασαλιμάνι.

@ Πάντως, δεν μπορεί να μην συμφωνήσει κανείς ότι "η ηλιθιότητα παραμένει αήττητη"!!!