Latest News

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Ποιοι κάνουν σατανικές τελετές στον Πύργο του Πειραιά; Εξαγγελία-φάντασμα της δημοτικής αρχής Μώραλη (ΒΙΝΤΕΟ +ΕΙΚΟΝΕΣ)


Η άμεση κατεδάφιση του Πύργου ήταν μια από τις βασικές προεκλογικές εξαγγελίες του συνδυασμού "Πειραιάς Νικητής" του δημάρχου...
Γιάννη Μώραλη.
 Ωστόσο όχι μόνο δεν έχει γίνει τίποτα εδώ και σχεδόν δύο χρόνια από το Δήμο Πειραιά, αλλά φαίνεται ότι η κατάσταση στο εγκαταλελειμμένο κτίριο ξεπερνάει κάθε φαντασία.
Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από το σημερινό ρεπορτάζ  του zougla.gr, που σημειώνει τα εξής:

"Πολλά έχουν γραφτεί κατά καιρούς για τoν πλήρως εγκαταλελειμμένο πύργο του Πειραιά, τον γίγαντα των 84 μέτρων και των 22 ορόφων, ο οποίος μέχρι σήμερα παραμένει... κοιμισμένος στο λιμάνι. 
Η ανέγερση του πύργου ξεκίνησε πριν από περίπου 40 χρόνια με σκοπό να αποτελέσει το αντίπαλον δέος του πύργου των Αθηνών και να σηματοδοτήσει την αναπτυξιακή πορεία της πόλης.

Στο σημείο έπεσαν τόνοι τσιμέντου, γεμίζοντας και διαμορφώνοντας μια περιοχή περίπου 30.000 τετραγωνικών μέτρων, ενώ η τελική μορφή του κτηρίου προέκυψε το 1983 μετά την επένδυση των εξωτερικών επιφανειών του με γυαλί και μεταλλικά ελάσματα.

Από τότε ο ουρανοξύστης, το δεύτερο ψηλότερο κτήριο στην Αθήνα και την Ελλάδα, δεν αξιοποιήθηκε ποτέ από την επίσημη πολιτεία και αφέθηκε στη μοίρα του. Ενδεικτικό είναι άλλωστε το γεγονός ότι από όλη αυτή την τεράστια επιφάνεια χρησιμοποιήθηκε μόνο το ισόγειο με τους δύο πρώτους ορόφους.
Οι υπόλοιποι δεν φωτίστηκαν ποτέ και αφέθηκαν στο πέρασμα του χρόνου. Όχι όμως από... όλους, καθώς, όπως θα δείτε στο ρεπορτάζ του zougla.gr, ο δεύτερος όροφος, ο οποίος θυμίζει γιαπί, έχει «επενδυθεί» -άγνωστο πότε και από ποιους- με σύμβολα και εικόνες που παραπέμπουν σε...σκοτεινές τελετές.

Οι εικόνες που κατέγραψε ο φακός της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας είναι ανατριχιαστικές: Σατανιστικά σύμβολα (πεντάλφες) ζωγραφισμένα στους τοίχους, κόκκινα ράσα με την επιγραφή 666, εύφλεκτα υλικά, προσανάμματα και αποκαΐδια, αυτοσχέδια όπλα και ρούχα με λέξεις και σχέδια που παραπέμπουν στη λεγόμενη «Εκκλησία του Σατανά», η οποία ξεκίνησε από την Αμερική. 

Να σημειωθεί ότι ο ουρανοξύστης απέχει μόλις 170 μέτρα από την Αγία Τριάδα, μια από τις πιο κεντρικές εκκλησίες του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας.

Μετά από πληροφορίες, που περιήλθαν σε γνώση μας, ο φωτογραφικός φακός κατάφερε και αποτύπωσε την εικόνα που επικρατεί στον χώρο:

Η είσοδος στον χώρο
Η είσοδος στον χώρο

Βαμμένοι τοίχοι με σατανιστικά σύμβολα
Βαμμένοι τοίχοι με σατανιστικά σύμβολα



Kόκκινο ράσο κρεμασμένο στον τοίχο
Kόκκινο ράσο κρεμασμένο στον τοίχο

Ο αριθμός 666 δίπλα σε ζωγραφισμένο σύμβολο
Ο αριθμός 666 δίπλα σε ζωγραφισμένο σύμβολο



Αυτοσχέδιο όπλο με καρφιά
Αυτοσχέδιο όπλο με καρφιά



Σύμβολο που παραπέμπει σε αίρεση της Αμερικής
Σύμβολο που παραπέμπει σε αίρεση της Αμερικής

Δεν γνωρίζουμε εάν ο «ένοικος» ή οι «ένοικοι» του ορόφου που χρησιμοποιούν τον Πύργο προβαίνουν σε τελετουργικά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πάντως πρόκειται για μία περίεργη υπόθεση την οποία θα πρέπει να διερευνήσουν οι Αρχές".

@ Τώρα γι' αυτή την κατάσταση στο Πύργο δεν υπάρχουν ευθύνες στο Δήμο Πειραιά;
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός όταν το Reportaz Net είχε καταθέσει μια φανταστική πρόταση για την αξιοποίηση του Πύργου στον Πειραιά (Περισσότερα εδώ)