Latest News

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Ποιους τύπους αντρών δε θέλουν να παντρευτούν οι γυναίκες


Μία από τις μεγαλύτερες αλήθειες που έχουν ειπωθεί ποτέ για τις γυναίκες από τη δημιουργία του κόσμου, είναι πως -κάποια στιγμή στη ζωή τους- θα σκεφτούν ...
τον γάμο. 
Είναι στο DNA τους. Είναι «προγραμματισμένες» να γίνουν μαμάδες, με αποτέλεσμα η αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου που θ' αποτελέσει το alpha male στη ζωή τους να μη σταματάει ποτέ.
Παρότι τα περισσότερα θηλυκά αδημονούν για τη μέρα που θα βάλουν το νυφικό, δεν είναι τόσο κορόιδα όσο θέλεις να πιστεύεις. Μυρίζονται τις προβληματικές περιπτώσεις αντρών από χιλιόμετρα. Τις περιπτώσεις εκείνες που η μαμά έλεγε να αποφύγουν και που ο μπαμπάς θα 'θελε να κυνηγήσει με το δίκαννο.
Αν ανήκεις σε μία από τις τέσσερις κατηγορίες αντρών πρέπει να καταλάβεις δύο πράγματα: α) ότι εκθέτεις τον αντρικό πληθυσμό και β) ότι δύσκολα θα ανέβεις μαζί της τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο απένταρος

Μην το βλέπεις «ρατσιστικά». Σίγουρα, στην Ελλάδα του 2016 είναι δύσκολο να βγεις και να δηλώσεις ευθαρσώς πως το «φυσάς». Η οικονομική κρίση είναι μία πραγματικότητα και η ανεργία μία από τις χειρότερες συνέπειες. Δεν λέμε λοιπόν ότι όσοι δεν έχουν λεφτά δεν πρέπει να κάνουν σχέσεις ή δεν πρέπει να σχετίζονται σοβαρά με γυναίκες. Λέμε κάτι πιο απλό που η πατροπαράδοτη ελληνική οικογένεια το ξέρει καλά: το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει ένας άντρας στη ζωή του, είναι να ανοίξει σπίτι χωρίς να έχει πεντάρα. Δε θα πείσει κανέναν ακόμη και αν έχει τις πιο αγνές προθέσεις. Οι λογαριασμοί δεν πρέπει να πληρώνονται από τους γονείς και τα πεθερικά. Κι εκείνη το ξέρει.

Ο μαμάκιας

Είναι πιθανότατα η Νο1 κατηγορία που τις διώχνει μακριά. Οι γυναίκες σαν όντα έχουν την τάση να επιμένουν. Να ψάχνουν δικλείδες επικοινωνίας. Να εξετάζουν μία κατάσταση στη σχέση ξανά και ξανά, με το φόβο να μην κάνουν κάποιο λάθος και στη συνέχεια το μετανιώσουν. Στην περίπτωση του «μαμάκια» ωστόσο σηκώνουν τα χέρια ψηλά και εξαφανίζονται εν ριπή οφθαλμού. Καμία γυναίκα δε θέλει την σύγκριση με τη μάνα του καλού της. Δε θέλει να ακούει ότι τα γεμιστά της μανούλας είναι καλύτερα από τα δικά της και όλα τα σχετικά. Θέλει να τιμήσεις τις δικές τις προσπάθειες, το δικό της κόπο, τον τρόπο με τον οποίο εκείνη αντιλαμβάνεται τα πράγματα. Σε έναν κόσμο που ο ομφάλιος λώρος δεν πρέπει να κόβεται ακόμα και μετά τα 30, θα ήσουν μάγκας. Σ' αυτόν εδώ όμως, αν θες δίπλα σου μία αξιόλογη γυναίκα, επιβάλλεται να ξεφορτωθείς αυτό το κουσούρι.

Ο κλαψιάρης

Θυμάσαι εκείνο το ρητό, με τους ανθρώπους που βλέπουν το ποτήρι γεμάτο ή μισοάδειο; Στην περίπτωση ενός πραγματικού κλαψιάρη μίζερου άντρα, το ποτήρι δεν υπήρξε ποτέ. Για εκείνον, ο κόσμος δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία τεράστια συνωμοσία που φροντίζει να του κάνει την ζωή δύσκολη και να τον κρατά μόνιμα σε κατάθλιψη. Αηδίες δηλαδή. Το πρόβλημα με τους κλαψιάρηδες άντρες, είναι ότι δεν μπορούν να απολαύσουν τις μικρές χαρές της ζωής. Θα βρουν πάντα ένα μελανό σημείο, με αποτέλεσμα να χαλάσουν τη διάθεση των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω τους. Και ειδικά της συντρόφου τους. Δυσκολίες θα υπάρχουν πάντα και κανείς δεν είπε πως η ζωή είναι γεμάτη με ουράνια τόξα. Το επιστημονικά αποδεδειγμένο είναι πως η κλάψα δεν έκανε ποτέ τα πράγματα καλύτερα. Μόνο η αισιοδοξία και η προσπάθεια.

Ο χειριστικός

Ας μην κοροϊδευόμαστε. Το να είναι κανείς χειριστικός θεωρείται για κάποιους προσόν, ειδικά στην αγορά εργασίας. Οι χειριστικοί υπάλληλοι ανεβαίνουν γρήγορα στις βαθμίδες ιεραρχίας και είναι η απόδειξη ότι το να «παίζεις» με τα σωστά πρόσωπα, αποδεικνύεται πιο κερδοφόρο από τα πτυχία. Ακόμα και αυτοί που επηρεάζουν τις ανθρώπινες σχέσεις, τείνουν να βρίσκονται ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους. Σαν τον Petyr Baelish του Game of Thrones δηλαδή.
Ακόμη και αν τα παραπάνω σου φαντάζουν αστεία ή γραφικά, δεν είναι. Σκέψου το λίγο: οι γυναίκες θέλουν να ξέρουν πως τα συναισθήματα που έχεις για εκείνες είναι αληθινά. Πως κάθε τι που κάνεις, δεν έχει κάποιο απώτερο στόχο ή σκοπό. Ειδικά η μέλλουσα γυναίκα σου, θα θέλει από σένα να κάνεις όσα κάνεις, μόνο και μόνο επειδή δεν μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς εκείνη. Οι χειριστικοί άντρες τις φοβίζουν, τις βάζουν σε σκέψεις, τους προκαλούν αμφιβολίες και απογοήτευση. Και το τελευταίο είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν γάμο.gr.askmen.com