Latest News

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Τι μπορεί να ρίξει μια γυναίκα κατευθείαν στο κρεβάτι σου

Είναι δύσκολο για μία γυναίκα να μπει στη διαδικασία για ένα one night stand, όχι όμως...
και ακατόρθωτο. 
Γιατί αν οι γυναίκες αποφασίσουν να αφεθούν στα χέρια σου, θα είναι επειδή έχουν γοητευτεί από αυτές τις μικρές καθημερινές λεπτομέρειες που δείχνεις με το χαρακτήρα σου. Όταν μιλάς, κοιτάς και αγγίζεις, στο μυαλό τους γίνεται μία τεράστια χημική αντίδραση. Οι παρακάτω 5 γυναίκες μοιράζονται τις δικές τους ιστορίες. 
Διάβασε τις με προσοχή και μάθε απ' αυτές.

Ήταν ευγενικός

«Μετά το ραντεβού μας πήραμε το τρένο για να επιστρέψει ο καθένας στο σπίτι του. Επέμενε να με συνοδέψει μέχρι την εξώπορτα και κρατούσε το χέρι μου κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Το επόμενο πρωί -και αφού είχαμε αδειάσει όλο το κουτί με τα προφυλακτικά- μου έφερε να διαβάσω τη New York Times. Μου άρεσε πολύ που έδωσε βάση σε μικρά πράγματα – για παράδειγμα όταν πήγαμε για φαγητό, θυμόταν σε τι ήμουν αλλεργική. Με έκανε να αισθάνομαι άνετα και ήθελα πιο πολύ να κοιμηθώ μαζί του».
Klara, 27 ετών

Ήταν εκδηλωτικός

«Είχαμε ήδη βρεθεί μερικές φορές αλλά δεν είχε γίνει κάτι σοβαρό. Σε κάποια στιγμή που φιλιόμασταν ξεκίνησε να με φιλάει στο λαιμό, λέγοντας μου πόσο πολύ του αρέσει και ότι τον βρίσκει πολύ σέξι. Δεν ξέρω αν ήταν το άγγιγμά του, η αυτοπεποίθηση με την οποία το είπε ή έστω η χημεία μας, αλλά δεν μπόρεσα να του αντισταθώ».
Fiona, 29 ετών

Ήταν ξεχωριστός

«Ακούγεται τρελό, αλλά αισθανόμουν πρωτόγνωρα μαζί του. Γνωριζόμασταν μόνο 5 μέρες αλλά όποτε ήμουν μαζί του, ένιωθα κάτι ανεξήγητο να με τραβάει προς το μέρος του. Ένιωσα το ίδιο και σεξουαλικά, παρότι δεν είχαμε κάνει ακόμη κάτι. Όταν ήρθε η ώρα, δεν με ένοιαζε καθόλου ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα. Ήξερα ότι αργά ή γρήγορα θα κάναμε σεξ. Τελικά, 5 χρόνια μετά, αποδείχτηκε πως έκανα καλά που τον διάλεξα».
Jenn, 26 ετών

Είχε υπέροχα χέρια

«Εγώ και ο πρώην μου είμασταν φίλοι πριν ξεκινήσουμε να βλέπουμε ο ένας τον άλλο ερωτικά. Όταν ξεκινήσαμε να βγαίνουμε ραντεβού, είχα μία απροσδιόριστη έλξη προς τα χέρια του. Μου άρεσε να τα νιώθω να μου χαϊδεύουν το πρόσωπο και τα μαλλιά όταν με φιλούσε. Μετά από δύο ραντεβού του είπα ότι θέλω να τα νιώσω σε όλο μου το σώμα και φυσικά δεν το αρνήθηκε».
Laura, 28 ετών

Είχε αυτοπεποίθηση

«Συνήθως δεν κάνω one night stands αλλά υπήρχε κάτι σε αυτόν τον άντρα, τον οποίο τον γνώρισα πριν μερικά χρόνια στο Λονδίνο. Περνούσα μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή μου και όταν με πλησίασε και με ρώτησε τι πίνω, δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω του. Αρχίσαμε να μιλάμε και να γνωριζόμαστε και τελικά καταλήξαμε στο διαμέρισμά του, να κάνουμε σεξ μέχρι το πρωί. Είχε τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση. Για τα πάντα. Ήταν η φωνή του. Οι κινήσεις του. Το ταλέντο του στο κρεβάτι. Και για να είμαι ειλικρινής, μου άρεσε που αφέθηκα με έναν τέτοιο άντρα».
Sarah, 27 ετών
gr.askmen