Latest News

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Πότε θα επιστρέψουν τα "Ποσειδώνια" στον Πειραιά; Τώρα ο δήμαρχος "εύχεται" το...2020!


Η επιστροφή των “Ποσειδωνίων” στον Πειραιά αποτελούσε μια από τις βασικές προεκλογικές δεσμεύσεις του συνδυασμού “Πειραιάς Νικητής” του Γιάννη Μώραλη στις δημοτικές εκλογές...

του 2014.
Δύο χρόνια μετά, η διεθνής ναυτιλιακή έκθεση συνεχίζει να διεξάγεται μακριά από τον Πειραιά, επειδή, όπως λένε, δεν υπάρχει ακόμα κατάλληλος χώρος φιλοξενίας στην πόλη με το μεγάλο λιμάνι.
Μάλιστα, όπως δηλώνει τώρα ο ίδιος ο δήμαρχος, δύσκολα θα μπορέσουν να επιστρέψουν το 2018 και εύχονται να προλάβουν το 2020 για την επιστροφή των Ποσειδωνίων!
Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Πειραιά,  Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε στην τελετή εγκαινίων τη
κορυφαίας ναυτιλιακής έκθεσης «Ποσειδώνια 2016» στο εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo» δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:
.Δεν μπορώ να κρύψω, πως νιώθουμε στεναχώρια που τα Ποσειδώνια δεν γίνονται εδώ και πολλά χρόνια στον Πειραιά, όμως όπως έχω ξαναπεί, θα το παλέψουμε να επιστρέψουν στον φυσικό τους χώρο, τον Πειραιά. Είναι μια δύσκολη μάχη. Είναι ένας στόχος εφικτός, αν συνεργαστούμε οι φορείς και αρκετοί άνθρωποι μαζί. Το ζητούμενο – και σε αυτή την περίπτωση- είναι η συνέργεια. Μπορούμε να συνεργαστούμε, να δικαιωθούμε και να κατέβουν τα Ποσειδώνια εκεί που ανήκουν, στον Πειραιά.
Εύχομαι, αν όχι το 2018, το 2020 να φιλοξενούνται στον Πειραιά».
@ Απλά να θυμήσουμε πως ότι η θητεία του σημερινού δημάρχου είναι πενταετής -λήγει τον Μάιο του 2019- και αν δεν τα καταφέρει τότε  μετά θα αναλάβει ο επόμενος δήμαρχος  την επιστροφή των Ποσειδωνίων στον Πειραιά...