Latest News

Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Ο Δήμος Πειραιά να τιμήσει τον Βασίλη Λεβέντη!

Πρόταση για να τιμηθεί από το Δήμο Πειραιά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας...
Νίκος Πηρούνιας.

Η πρόταση αυτή εντάσσεται πλαίσιο της διάκρισης Πειραιωτών στο δημοτικό και κοινοβουλευτικό βίο, όπως έγινε πρόσφατα με τον υπουργό Εμπορικής Θ. Δρίτσα ή παλαιότερα με τον Κ. Σημίτη.
Μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο ανέφερε ότι η πρόταση δεν έχει πολιτικά κίνητρα – ο συνδυασμός “Πειραιάς Νικητής είναι ανεξάρτητος πολιτικά - και δεν είναι εις γνώση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος έχει επιδείξει πολλαπλώς το ενδιαφέρον του για τον Πειραιά και η παρουσία του στην κεντρική πολιτική σκηνή εκτιμάται πως θα έχει θετική συνδρομή για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης.
Ίσως είναι ο μοναδικός Πειραιώτης πολιτικός αρχηγός στην ιστορία του Πειραιά (μετά τον Κ. Σημίτη) που ηγείται πολιτικού κόμματος και εκπροσωπείται στη Βουλή” ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού της πλειοψηφίας και συμπλήρωσε ότι “ο Βασίλης Λεβέντης είναι ο μακροβιότερος πολιτικός αρχηγός που επί 23 χρόνια συμμετέχει στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό”.
Επίσης ο Νίκος Πηρούνιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους στενούς δεσμούς του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων με την πόλη του Πειραιά. Ο Βασίλης Λεβέντης είναι Πειραιώτης μεγάλωσε στον Άγιο Δημήτριο, φοίτησε στο 5ο Γυμνάσιο Πειραιά και υπηρέτησε 32 μήνες ως σημαιοφόρος στο Ναυτικό, ενώ το 1982 ήταν υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά.