Latest News

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Ημέρες Θάλασσας: Πάμε Πειραιά με τα κίτρινα ανθρωπάκια και τα τοξάκια! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 Αν θέλετε να πάτε μια βόλτα στον Πειραιά χωρίς να χάσετε το δρόμο, τότε μπορείτε να ακολουθήσετε τα κίτρινα ανθρωπάκια με τα τοξάκια που σας δείχνουν τη....
σωστή κατεύθυνση! 
Ο περίπατος κρουαζιέρας «The Piraeus City Walk» είναι μία πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή Πειραιά, που σκοπό έχει την προσέλκυση των επισκεπτών κρουαζιέρας στην πόλη.
Περιλαμβάνει τμήμα του Οpen Μall Piraeus και πολλά σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος (Δημοτικό Θέατρο, Αρχαιολογικό Μουσείο, Εκκλησίες, κ.ά.). 
Η σηματοδοτημένη διαδρομή που είναι 4 χλμ, έχει διάρκεια μόνο 60'.


Η διαδρομή είναι η εξής: Αφετηρία: TerminalA΄(Παγόδα) , Αγ. Νικόλαος, δεξιά Χαριλ. Τρικούπη-Αρχαιολογικό Μουσείο, Πασαλιμάνι, Γρ. Λαμπράκη, αριστερά Σωτήρος, δεξιά Καραΐσκου, αριστερά Δραγάτση, δεξιά Ηρ. Πολυτεχνείου-Δημοτικό Θέατρο, αριστερά Τσαμαδού, αριστερά Γούναρη-αγορά τροφίμων, αριστερά Ακτή Ποσειδώνος-Αγ. Τριάδα και δεξιά Ακτή Μιαούλη-Αγ. Σπυρίδωνας.

Όλα αυτά, σύμφωνα με ανακοίνωση- προαναγγελία ότι την Τρίτη 24 Μαΐου, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του σηματοδοτημένου περιπάτου Πειραιά, στο πλαίσιο των Ημερών θάλασσας 2016!!!

Το επικό είναι πως  τώρα ανακοινώνουν πως θα κάνουν τα εγκαίνια για τον περίπατο κρουαζιέρας «The Piraeus City Walk», ενώ  τα κίτρινα ανθρωπάκια με τα τοξάκια έχουν κάνει την εμφάνισή τους από τον περασμένο Νοέμβριο σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους και πεζόδρομους του Πειραιά, χωρίς να περάσουν απαρατήρητα, από το Reportaz Net. Δείτε εδώ
@Μήπως περίμεναν να μεγαλώσουν τα κίτρινα ανθρωπάκια;