Latest News

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Μπαράζ από "ραβασάκια" για χρέη στο Δήμο Πειραιά


Σε απόγνωση μαθαίνουμε πως βρίσκονται πολλοί Πειραιώτες, καθώς η δημοτική αρχή του Γιάννη Μώραλη έχει αρχίσει να επιδίδει μαζικά...
"ραβασάκια" για χρέη στο Δήμο Πειραιά.
Οι υπηρεσίες του Δήμου πήραν εντολή τις τελευταίες ημέρες και απέστειλαν εκατοντάδες εντολές πληρωμής με δικαστικό κλητήρα σε οφειλέτες για παλαιά χρέη άνω των 300 ευρώ, όπως για παράδειγμα απλήρωτες κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα.
Ήδη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Reportaz Net,  στα γραφεία του Δήμου έχουν αρχίσει να προσέρχονται πολλοί δημότες κυρίως ηλικιωμένοι. Οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονται σε απόγνωση και προσπαθούν να βρουν λύση λόγω της οικονομικής κρίσης δεν μπορούν να πληρώσουν τα χρέη που έχουν διογκωθεί με τις προαυξήσεις και τα πρόστιμα. 
Απευθύνονται σε στελέχη της δημοτικής αρχής που όμως όπως υποστηρίζουν δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, καθώς η επίδοση των χρεών γίνεται με βάση τον σχετικό μνημονιακό νόμο που ψηφίστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο.  Οι διαδικασίες μπορεί να είχαν παγώσει τους πλειστηριασμούς, λόγω της πολύμηνης αποχής δικηγόρων και συμβολαιογράφων, αλλά πλέον πολλοί οφειλέτες θα κινδυνεύσουν να χάσουν τα σπίτια τους αν δεν πληρώσουν τα χρέη τους στο Δήμο Πειραιά.