Latest News

Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Σάλος με την αποκάλυψη του Reportaz Net για την ΚΟΔΕΠ - Παρέμβαση του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη

Χαμός από αρνητικά σχόλια προκάλεσε η πρωτοφανής πρακτική της προέδρου της ΚΟΔΕΠ να απαγορεύσει προσφορά αγάπης προς φιλοξενούμενους στον ξενώνα αστέγων του Δήμου Πειραιά, όπως αποκάλυψε το...
 Reportaz Net.
(Περισσότερα εδώ)

Τελικά μάθαμε ότι για το θέμα ενημερώθηκε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο οποίος προς τιμή του παρενέβη άμεσα ώστε να γίνει αποδεκτή η προσφορά της Πασχαλίνας Καλαγιά.

Πάντως ο κοινωνικός ρόλος της Κοινωφελής Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά θα έπρεπε να είναι τελείως διαφορετικός, αντί παίζει προσωπικά παιχνιδάκια εκθέτοντας τον δήμαρχο, αλλά  και ολόκληρο τον συνδυασμό της πλειοψηφίας "Πειραιάς Νικητής".

Σίγουρα η ΚΟΔΕΠ δεν μπορεί να απαγορεύει τις προσφορές αγάπης και να λειτουργεί λες και είναι προσωπικό μαγαζάκι, αλλά να ενθαρρύνει τις φιλανθρωπίες των ιδιωτών προς τους άπορους και άστεγους της πόλης. 

Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι δυνατόν η πρόεδρος μιας δημοτικής επιχείρησης που ίσως δεν έχει αντιληφθεί ότι είναι περαστική από τη συγκεκριμένη θέση, να διακατέχεται από τη νοοτροπία "αποφασίζω και διατάσσω" και να απαγορεύει προσφορές προς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.