Latest News

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Το σχόλιο για την σόδα του Ιωσήφ Βουράκη


Λάβαμε μέσω e-mail ένα σχόλιο από τον Ιωσήφ Βουράκη σχετικά με την ανάρτηση για
την σόδα, όπως έγραψε το...
Reportaz Net (Περισσότερα Εδώ) 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Πειραιάς Νέα Αρχή" σημειώνει τα εξής:

"Θα ήθελα να μου επιτρέψετε να κάνω ένα σχόλιο για την ανάρτηση σας σχετικά με  το χθεσινό συμβούλιο. Η κίνηση  μου ( με τη σόδα ) δεν ήταν μια πράξη εντυπωσιασμού αλλα μια συμβολική κίνηση (αν όχι αγανάκτησης )!!
Το θέμα με την πώληση του ΟΛΠ είναι μια μόνο απο τις πολλές περίπτωσης παραπλάνησης - εξαπάτησης των Ελλήνων απο μια κυβέρνηση που παρέλαβε μια χώρα στον πάτο και την έχει φτάσει στα τάρταρα !! 
Αρνούμαι λοιπόν να συζητάω σοβαρά με ανθρώπους που υποτιμούν την νοημοσύνη μας , αρνούμαι να συζητάω πολιτικά με ανθρώπους της λογικής " αποφασιζουμε και διατάζουμε " όπως αρνούμενοι να συζητάω με ανθρώπους που μας έχουν αναγκάσει να χάσουμε την αξιοπρέπεια μας !!
Προτιμάω λοιπόν η συζήτηση με αυτού του είδους πολιτικά καθοδηγούμενος ανθρώπους να κινείται σε επίπεδα σαχλαμαρας όπως γράψατε και εσείς..."

@ Δεν θα σχολιάσουμε επί της ουσίας την απάντηση του Ιωσήφ Βουράκη. 
Απλά για τους υπόλοιπους - ο ίδιος το ξέρει- να πούμε πως δεν γνωριζόμαστε προσωπικά, αν και εδώ και χρόνια είμαστε "γνωστοί- φίλοι" μεταξύ μας μέσω διαδικτύου.
Από τότε που αυτονομήθηκε από την παράταξη Μίχα και στη συνέχεια έκανε τον δικό του συνδυασμό προβάλλουμε τις απόψεις, τις περισσότερες φορές θετικά, γιατί πιστεύουμε ότι χρειάζεται ν' ακούγονται οι θέσεις των παρατάξεων, ιδίως όσων έχουν κάτι διαφορετικό να πουν. Σπανίως γίνεται και κάποια κριτική, γιατί δεν μπορούν να συμφωνούν σ' όλα άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Αυτό νομίζουμε ότι είναι φυσικό...
Καλή συνέχεια στην προσπάθεια του Ιωσήφ Βουράκη και με την ευκαιρία να του ευχηθούμε Καλό Πάσχα.