Latest News

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Η πολιτική σαχλαμάρα με τη σόδα του Ιωσήφ Βουράκη - Αυστηρή κριτική με φωτογραφίες για το Πάρκο Δηλαβέρη (ΕΙΚΟΝΑ)



Φαίνεται ότι ο  Ιωσήφ Βουράκης είχε καιρό να κάνει κάτι για να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του και σκέφτηκε να προχωρήσει σε μια κίνηση εντυπωσιασμού, αλλά πολιτικά...


χωρίς νόημα.
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά αναφέρθηκε κάποια στιγμή αναφέρθηκε στην πώληση του ΟΛΠ και ξαφνικά  έβγαλε ένα κουτάκι σόδα πάνω στα έδρανα.
 Ήθελε - λέει - να την προσφέρει στον Θοδωρή Δρίτσα για να τον βοηθήσει να χωνέψει ότι πωλήθηκε το λιμάνι του Πειραιά.
Η κίνηση αυτή του Ιωσήφ Βουράκη μπορεί να έχει την πλάκα της, αλλά πολιτικά είναι σε επίπεδο σαχλαμάρας. Και μάλλον αδικεί τη θέση του, με την οποία δύσκολα θα διαφωνήσει κανείς μαζί του.
Αυτή είναι η ατυχής στιγμή με την σόδα, όπως βλέπετε στην φωτογραφία του Reportaz Net


                             


Το Πάρκο Δηλαβέρη

Κατά τα λοιπά, πάντως, ο Ιωσήφ Βουράκης έκανε αυστηρή κριτική στη δημοτική αρχή του Γιάννη Μώραλη για την εικόνα του Πειραιά, παρουσιάζοντας μάλιστα φωτογραφίες από την κατάσταση στο Πάρκο Δηλαβέρη. 
Ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης φάνηκε να ενοχλήθηκε από τις φωτογραφίες, λέγοντας αμήχανα ότι από τις εννέα οι επτά είναι ίδιες! (ε, και;) 
Ο δήμαρχος υπεραμύνθηκε την εικόνα της πόλης, υποστηρίζοντας ότι άλλες περιοχές της Αθήνας είναι σε χειρότερη κατάσταση, όπως ανέφερε για παράδειγμα ο  Άγιος Παντελεήμονας! 
Όσον αφορά στο Πάρκο Δηλαβέρη ο ίδιος πιστεύει πως είναι επισκέψιμο και σε ικανοποιητική κατάσταση, αν και παραδέχτηκε ότι υπάρχουν προβλήματα στα κάποια από τα κτίρια.