Latest News

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Προκλητικός ο Πολάκης αντί να ζητήσει «συγνώμη» ζητά παραιτήσεις!


Την παραίτηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΕΛΠΝΟ  ζητά η ηγεσία του υπουργού Υγείας επειδή...
μεταξύ άλλων, δεν δέχονται τις παρατυπίες του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη σχετικά με το διαγωνισμό για τη στελέχωση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) με 100 γιατρούς και 400 νοσηλευτές.
Το απίστευτης λογικής έγγραφο με το οποίοι ο Ανδρέας Ξανθός και ο Παύλος Πολάκης ζητούν την παραίτηση των μελών του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ έφερε στη δημοσιότητα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.
polakhs 1
polakhs 2
polakhw 3
Οι κατηγορίες που δέχτηκε ο κ. Πολάκης από το ΚΕΕΛΠΝΟ αφορούσαν την παρέμβαση του στη διαδικασία για τη στελέχωση των ΜΕΘ, συγκεκριμένα πως δέσμευσε παράνομα και κάθ” υπέρβαση της δικαιοδοσίας του τις αιτήσεις των υποψηφίων προς το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) και εξέδωσε «δικό» του πίνακα κατάταξης των προσληφθέντων, ζητά και τα ρέστα από το ΚΕΕΛΠΝΟ.
«Ας βρουν άλλη μεθοδολογία οι κυριοι υπουργοί. Και οι τρεις λόγοι που επικαλούνται είναι αβάσιμοι. Έχουν γίνει παρανομίες εκ μέρους του υπουργού. Δεν προτιθέμεθα να παραιτηθούμε» ήταν η πρώτη αντίδραση του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ Θανάση Γιαννόπουλου.
paraskhnio.gr