Latest News

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Ποιοι πολιτικοί έκαναν σεξιστικά σχόλια στην Εύα Καϊλη


Η Εύα Καϊλή κατηγόρησε πρώην βουλευτές και υπουργούς κυβερνήσεων Γιώργου Παπανδρέου για σεξιστικά σχόλια...
 και bullying 
Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανέφερε τα ονόματα των Καστανίδη, Ξυνίδη και Κουτμερίδη από τους οποίους είχε δεχθεί σεξιστικά σχόλια και bullying.
«Υπάρχουν και στο εξωτερικό τέτοιες περιπτώσεις, ενώ υπήρξαν και εδώ πολύ περισσότερες. Είμαστε μια πολύ κλειστή κοινωνία. Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ. Είχα καταγγείλει τρεις υπουργούς της δικής μου κυβέρνησης στο Πειθαρχικό του κόμματός μου, οι οποίοι πλέον δεν είναι στην πολιτική σκηνή και εύχομαι να μην επιστρέψουν, γιατί μια συγγνώμη δεν είπαν ποτέ. Ο Καστανίδης, ο Ξυνίδης και ο Κουτμερίδης είχαν κάνει υποτιμητικά σχόλια, όχι για τις απόψεις μου, αλλά για το ποια είμαι εγώ που μιλάω. Οι… ογκόλιθοι αυτοί, που δεν άφησαν και τίποτα πίσω τους. Αυτές τις συμπεριφορές έπρεπε να τις καταγγείλει ο ίδιος ο Παπανδρέου και δεν το έκανε. Πιστεύω ότι μια γυναίκα όπως η Φώφη Γεννηματά τέτοιες συμπεριφορές δεν θα τις ανεχόταν».
Μάλιστα, η Εύα Καϊλή απάντησε και στο πως ένιωσε όταν ο Σωκράτης Ξυνίδης την αποκάλεσε «καλτσοδέτα». «Αισθάνθηκα ότι αυτό θα τον χαρακτηρίζει σε όλη του τη ζωή, γιατί εγώ είμαι γυναίκα. Όταν ένας άνδρας εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο, κάτι δείχνει για εκείνον. 
Λυπήθηκα πολύ για τις γυναίκες της οικογένειάς του».