Latest News

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Το νεότερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου ήρθε στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ+ ΕΙΚΟΝΕΣ)


Το νέο στολίδι της κρουαζιέρας είναι γεμάτο με επιβάτες στην πρώτη αυτή κρουαζιέρα και μάλιστα υψηλού οικονομικού επιπέδου. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Το νεότερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου κατέπλευσε χθες στο λιμάνι Κατακόλου στην Ηλεία. Πρόκειται για το παρθενικό ταξίδι του κρουαζιερόπλοιου Konigsdam της ναυτιλιακής εταιρίας Holland America Line, το οποίο πραγματοποιεί πολυήμερη κρουαζιέρα στη Μεσόγειο.
Το Konigsdam, ξεκίνησε το ταξίδι του από τη Ρώμη μεταφέροντας 2650 επιβάτες και 1025 μέλη πληρώματος. Έχει μήκος 285 μέτρα και αποτελεί το πρώτο από τη νέα σειρά κρουαζιερόπλοιων της Holland America. Ο «Βασιλιάς» όπως σημαίνει το πρώτο συνθετικό του ονόματός του (Konig) στα Ολλανδικά, διαθέτει μεγάλο αριθμό πολυτελών καμπίνων, εξαιρετικά εστιατόρια και μπαρ, αρκετούς χώρους αναψυχής και καλύπτει όλο το φάσμα των παροχών που μπορεί να προσφέρει ένα κρουαζιερόπλοιο.
«Είναι τιμή για το Κατάκολο ότι μας επισκέπτεται σε αυτό το παρθενικό του ταξίδι. Χαιρόμαστε για αυτή την άφιξη ιδιαίτερα, τη στιγμή που στο Κατάκολο γίνεται ένας αγώνας για να αναδειχθεί το λιμάνι σε στολίδι για τον τόπο, πηγή πλούτου για την περιοχή. Άλλωστε τη Δευτέρα έγινε και η παραλαβή των λιμενικών έργων, όπου ειπώθηκε και είναι γεγονός πως ένα ψαροχώρι, αναδεικνύεται σε μεγάλο λιμάνι. Σύντομα προχωράμε και το θέμα της ασφάλειας κάτι που ζητούν και οι εταιρίες και επιβάλει και η νομοθεσία. Η ασφάλεια αποτελεί θεμέλιο λίθο για το λιμάνι και θα δώσουμε απαντήσεις σε εκείνους που θέλουν να λένε πως το λιμάνι είναι ξέφραγο αμπέλι» σχολίασε ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου κ. Αντωνόπουλος.