Latest News

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Πασχαλινό τραπέζι για τους άπορους του Πειραιά

Πασχαλινό τραπέζι για όλες τις άπορες και ευπαθείς οικογένειες που βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας στο...
Δήμο Πειραιά.
Την πρόταση αυτή κάνει ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Νίκος Πηρούνιας, με ανοικτή επιστολή προς τον Δήμαρχο  Πειραιά Γιάννη Μώραλη και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους της πόλης.
Ειδικότερα, ο δημοτικός σύμβουλος προτείνει να διατεθεί από τον Δήμαρχο και όλους τους αιρετούς ή διορισμένους σε επιχειρήσεις, συμβούλους, κ.λ.π. το 50% του μισθού τους καθώς και η συμμετοχή όλων των Δημοτικών Συμβούλων από 100 Ευρώ μέχρι το 50% του μισθού των Αντιδημάρχων (ανάλογα με την οικονομική τους δυνατότητα) ως βάση στην προσπάθεια «Πασχαλινό τραπέζι» αλληλεγγύης στους πάσχοντες δημότες και τις οικογένειές τους.
Για το λόγο αυτό, προτείνει να συσταθεί επιτροπή απ’ όλες τις Δημοτικές ομάδες και σε συνεργασία με τα προεδρεία των 5 δημοτικών διαμερισμάτων να καταγράψουν τις πειραϊκές οικογένειες (και των αριθμό των μελών τους) που στερούνται την δυνατότητα πασχαλινού τραπεζιού (κρέας, 
πατάτες, σαλάτα, αυγά, φρούτα) Μάλιστα, με δική του πρωτοβουλία θα προσφέρει επιπλέον δωρεάν τα φρούτα εποχής πορτοκάλια-μανταρίνια, για το πασχαλινό τραπέζι των απόρων. Καταλήγοντας ο ίδιος τονίζει ότι η κοινή έμπρακτη προσπάθεια όλων μας είναι σίγουρο ότι θα τύχει και της ανταπόκρισης επιχειρηματιών, εταιρειών και δημοτών που συμπάσχουν στην αλληλέγγυα αυτή πρωτοβουλία.