Latest News

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Επική ατάκα Αιμίλιου Νεγκή σε Πολάκη: «Χτύπα σαν άνδρας -Καλό Πάσχα»!


Σάλος έχει προκληθεί από τις δηλώσεις Πολάκη για «βοθροκάναλα» τις οποίες συνόδευσε με απειλές εναντίον δημοσιογράφων. Η κυβέρνηση αρκέστηκε να αποκαλέσει τις δηλώσεις του...
«λεκτικό ατόπημα».
«Άκουσα προσεκτικά την ομιλία του κ. Πολάκη. Ως λεκτικό ατόπημα θα το έβλεπα. Βεβαίως είναι αγανακτισμένος με τη συμπεριφορά μέρους των ΜΜΕ απέναντί του και με τις εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν για έναν υπουργό, οι οποίες είναι καταγεγραμμένες και δεν έχουν αντίστοιχα σχολιαστεί “, ανέφερε η κ. Γεροβασίλη.
Χτύπα σαν άνδρας
Ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Νεγκής, στον οποίο αναφέρθηκε ο κ. Πολάκης έγραψε στο Facebook
“Χτύπα σαν άνδρας... Καλό Πάσχα...”.
“Τι κατάντια για τη χώρα μας να είναι υπουργός αυτός ο τύπος! Ούτε σε american bar” σχολίασε στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Οι απίστευτες δηλώσεις Πολάκη
Πρωτοφανείς απειλές κατά δημοσιογράφων και ΜΜΕ εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, μιλώντας δημόσια ενώπιον κομματικού ακροατηρίου στο Μαρούσι, κάνοντας λόγο για “βοθροκάναλα”.
Ο αναπληρωτής υπουργός, έφτασε στο σημείο να πει για δημοσιογράφο, που του είχε κάνει ενοχλητική ερώτηση κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου πριν μερικούς μήνες, ότι έπρεπε να τον είχε χώσει τρία μέτρα κάτω από τη γη.
«Σε αυτή τη συνέντευξη θα θυμάστε πολύ καλά, αυτό που έμεινε είναι ότι εγώ είμαι αγροίκος, μιλάω άσχημα, τον λέω ΧΙΒ αντί για HIV και αυτό κάλυψε την εικόνα. Και σε αυτό το πράγμα συμμετείχε και το δικό σας το κανάλι, με πολλές επαναλήψεις κομμένων σκηνικών από τη συνέντευξη, στο οποίο ενώ έκοβε την κουβέντα την απερίγραπτη, την απαράδεκτη του συναδέλφου σας ο οποίος πετάγεται και λέει προς τον Ανδρέα Ξανθό 'λες πολιτικές μπαρούφες', να κόβεται αυτό και να μη φαίνεται στο κομμάτι που προβάλατε όλα τα βοθροκάναλα της διαπλοκής”, είπε ο κ. Πολάκης απευθυνόμενος σε δημοσιογράφο.
Πρόσθεσε, δε, ότι “τώρα θα τα πούμε όλα, γιατί γυρνάει ο τροχός. Κόβετε αυτό το κομμάτι και βγάζετε εμένα που του λέω 'τι λες ρε συ, τι είναι αυτά που λες;'. Πετάγεται μετά και λέει 'μάζεψε το σκύλο δίπλα σου' εννοώντας εμένα, που εκείνη την ώρα κανονικά έπρεπε να σηκωθώ επάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη, αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου και του είπα αυτά που έπρεπε να του πω”.
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας συμπλήρωσε αναφερόμενος σε νεαρούς δημοσιογράφους:
«Θα μας κάνουν παρατήρηση τα χθεσινά αυγά για το πώς θα πούμε τον ιό του AIDS».
Αποκάλεσε «Δρακουλέσκου» την Βελκουλέσκου
Ο κ. Πολάκης δεν σταμάτησε εκεί. Αναφερόμενος στην πορεία της διαπραγμάτευσης, αποκάλεσε την κ. Βελκουλέσου ως “Δρακουλέσκου” και επιτέθηκε στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και στους τηλεοπτικούς σταθμούς, γιατί όπως είπε, πολεμούν την κυβέρνηση που αγωνίζεται να κλείσει την αξιολόγηση.
“Η διαρροή των διαλόγων από το Wikileaks του κ. Τόμσεν με την κ. Δρακουλέσκου έχει μία σημειολογία που πρέπει να την δούμε πολύ καθαρά, διότι έχουν βγει πολλοί, και πρώην σύντροφοί μας, και έλεγαν ότι ήταν προσυμφωνημένη παράδοση. Νομίζω πως αποδεικνύεται πλήρως από αυτούς τους διαλόγους ότι ήταν ουσιαστικά υποχώρηση πριν την εκτέλεση. Όχι για να μην εκτελεστούμε εμείς, αλλά για να μην εκτελεστεί μια ολόκληρη χώρα. Θα αντέξουμε σύντροφοι, μας πολεμάνε πολλοί, βγαίνει και ο διαγωνισμός για τα κανάλια τις επόμενες ημέρες, έχουν παίξει τα ρέστα τους όλοι. Έβαλαν και τον Μητσοτάκη μπροστά, την κατεξοχήν οικογένεια της διαπλοκής στην Ελλάδα, από τη Siemens και την οικογενειοκρατία”, ανέφερε ενώπιον του κοινού.
Περισσότερα εδώ