Latest News

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Φοβερός μπόμπιρας χτυπάει αστυνομικούς για να μη συλλάβουν τους γονείς του! (ΒΙΝΤΕΟ)


Το γύρο του κόσμου κάνει εδώ και λίγες ώρες το βίντεο με ένα μικρούλη ο οποίος κρατά ένα σωλήνα στα χέρια του και φωνάζει προς τους αστυνομικούς για να «προστατέψει» τους γονείς του. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Οι γονείς του είχαν έναν παράνομο πάγκο στην αγορά και οι αστυνομικοί τους ζήτησαν να μαζέψουν τα πράγματα τους και να φύγουν. Ωστόσο, ο  μπόμπιρας άρχισε να τους «κυνηγα» και να τους φωνάζει.
Το βίντεο τραβήχτηκε σε αγορά της κεντρικής Κίνας και βλέπουμε τον μικρούλη να κραδαίνει ένα μεγάλο ασημένιο σωλήνα σε δύο ένστολους. Στην αρχή οι ένστολοι κάνουν πίσω και το αγοράκι συνεχίζει να τους φωνάζει. Στη συνέχεια το αγοράκι «αγανακτισμένο» πετά στο έδαφος τον σωλήνα, παίρνει ανάσες και κάνει οργισμένες χειρονομίες.  
Όταν φαίνεται να έχει ηρεμίσει, το πλησιάζει ένας αστυνομικός και του λέει να κάτσουν σε ένα μωβ καναπέ. Ωστόσο, ο μικρούλης, αν και ακολούθησε τον αστυνομικό στον καναπέ, δεν το έβαλε κάτω συνέχισε να φωνάζει, ενώ όπως βλέπουμε στο βίντεο προσπαθεί να χτυπήσει με μπουνιές τον αστυνομικό.