Latest News

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης «ξαναχτυπά»: «Golden Boy με συστατική του μπαμπά ο Μητσοτάκης»


O Φαήλος Κρανιδιώτης ανήρτησε ένα μακροσκελές κείμενο στο Facebook αναφορικά με την αποπομπή του από...
τη ΝΔ μετά τη χθεσινή του τοποθέτηση ενάντια στον Κυριάκο Μητσοτάκη με τη δημοσίευση του γνωστού αρβανίτικου τραγουδιού «Θα σου κόψω τις κοτσίδες». 
Η νέα του ανάρτηση εμπεριέχει ένα μακρύ «κατηγορώ» ενάντια στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ / ΑΝΕΛ αλλά και σοβαρές αιχμές κατά της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη ηγεσίας της ΝΔ. Στο κείμενο του χαρακτηρίζει τη ΝΔ «μπλε Ποτάμι» ενώ για τον πρόεδρο της αναφέρει πως «η Ιστορία προχωράει τόσο γρήγορα, που θα μετρήσει ανελέητα και τα golden boys με συστατική του μπαμπά τους. Διότι όλοι οι επικοινωνιολόγοι του κόσμου, οι ενδυματολόγοι και λογογράφοι, όλα τα λεφτά της γης, δεν μπορούν από μόνα τους να φτιάξουν μισό πολιτικό άνδρα».
Αναλυτικά η ανάρτηση του είναι η ακόλουθη:
«Παίδες, διαβάστε παρακάτω και κοινοποιήστε αμελητί....
Η σκάφη του Κυριάκου και του Αλέξη
Ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο λόχος προπαγάνδας του έτσι την θέλουν την Δεξιά. Ή ενοχική, σκυφτή και φοβισμένη, ένα μπλε θολό Ποτάμι ή με ξυρισμένο κεφάλι κι άρβυλα, να νοσταλγεί χούντες και να νομίζει πως θα λύσει το μεταναστευτικό με κλωτσομπουνίδια. Και στην μία και στην άλλη περίπτωση ωφελημένη είναι η πιο ανίκανη και μηδενιστική αριστερά σε όλη την Ευρώπη, διότι και οι δύο αντίπαλοι της είναι πεπερασμένα σύνολα κι ουσιαστικά ακίνδυνοι. Οι μεν πρώτοι είναι ακίνδυνοι, διότι είναι από τα αποδυτήρια ευνουχισμένοι από την «πολιτική ορθότητα» και τις εκπτώσεις τους στις εθνικές αστικές ιδέες, οι δε δεύτεροι διότι ο εναγκαλισμός τους με τον ολοκληρωτισμό και τον πρωτόγονο κεντροευρωπαϊκό φυλετισμό τους έχει μονίμως κλεισμένο ραντεβού με το περιθώριο.
Κι ο ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με την ομοχειρία των ψευτοφιλελεύθερων απάτριδων, όταν κάποιος από τον κορμό της Κεντροδεξιάς αρθρώσει αυστηρό πατριωτικό λόγο κι αμφισβητήσει το σκουπιδαριό που σέρνουν χρόνια τώρα στην δημόσια ζωή ως «καθώς πρέπει», προσπαθούν να του πετάξουν την λάσπη του «φασίστα», «ακροδεξιού» κλπ. Ενδιαφέρον αυτό από τους βασικούς στρατολόγους της Χρυσής Αυγής και οπαδούς ποικίλων ολοκληρωτισμών, εξίσου αν όχι και περισσότερο φονικών από του μπάρμπα Αδόλφου κι ακόμη πιο ενδιαφέρον, όταν το χάφτουν αυτοί που καμώνονται τους δεξιούς και με την ουρά στα σκέλια απολογούνται. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί το άλλο άκρο, του ψευτοπροοδευτικού φασισμού. Απλά είναι φασίστες που δεν πιστεύουν στο Έθνος. Διακρίνονται από μπόλικο αυταρχισμό, γάντζωμα στην εξουσία και αποδόμηση της Πατρίδας. Από τα σύνορα της και την κοινωνική διαστρωμάτωση, με στόχο την προλεταριοποίηση των πάντων, ως την εθνική συνείδηση κι ομοιογένεια. Έχουν αντζέντα και την υλοποιούν αλλά προς Θεού, η ηγεσία της ΝΔ είναι με το σεις και με το σας. 
Δείτε πχ την ανακοίνωση για τον Μουζάλα, για ένα εμβληματικό εθνικό ζήτημα. «Θα έπρεπε ίσως να σκεφτεί την παραίτηση». «Θα έπρεπε», «ίσως», «να σκεφτεί». Τρία διαδοχικά επίπεδα κόμπλας. Έλειπε μόνο το «συγγνώμη για την ενόχληση» στην αρχή ή στο τέλος. Πριν το τσάι και τα κουλουράκια. 
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ προδίδει τα συμφέροντα της χώρας και δεν υπάρχουν πολλές λέξεις για την προδοσία.
Με μια τυχοδιωκτική ψευτομάγκικη διαπραγμάτευση, όλο μπλόφα κι εκβιασμό μέσω δημοψηφίσματος, μας οδήγησαν σε κλείσιμο των τραπεζών, capital controls, επιβάρυναν την χώρα με δεκάδες δισεκατομμύρια, έδιωξαν χιλιάδες επιχειρήσεις, εξακόντισαν την ανεργία, μας βούλιαξαν στην ύφεση και σε νέους φόρους. Είχαν όμως ενδεχόμενο δόλο. Γνώριζαν τις προφανείς συνέπειες της αποτυχίας τους αλλά τις αποδέχθηκαν. 
Παράλληλα, με άμεσο δόλο, υπονόμευσαν την εθνική ασφάλεια και την κοινωνική συνοχή, διότι υλοποιώντας την πολιτική τους εξαγγελία για ανοικτά σύνορα πλημμύρισαν την χώρα με πρόσφυγες και λαθρομετανάστες και έπνιξαν εκατοντάδες ανθρώπους, στέλνοντας τους υπόλοιπους να σέρνονται στους δρόμους και στην λάσπη. Μετέτρεψαν όλη την επικράτεια σε καταυλισμό. Λειτούργησαν ως χρήσιμοι ηλίθιοι του τρομοκράτη και αρχιδουλέμπορου Ερντογάν, θέλοντας να φτιάξουν την παρδαλή «πολυπολιτισμική» Ελλάδα των σαλεμένων ονείρων τους και πήραν στο λαιμό τους τόσους δύστυχους, που τώρα είναι φρακαρισμένοι στους καταυλισμούς, απελπισμένοι κι οσονούπω άφραγκοι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις μελλοντικές εξεγέρσεις. Μας απομόνωσαν από την Ευρώπη κι οι εισελθόντες θα μας μείνουν αμανάτι. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι Σουνίτες μουσουλμάνοι. Αναφομοίωτοι. Δεν υπάρχει δυτική χώρα που να τους αφομοίωσε κι ο λόγος είναι το τείχος του Ισλάμ, που τους χωρίζει από τις δυτικές αξίες της δημοκρατίας και της ανεκτικότητας, τις οποίες μισούν και θεωρούν θανάσιμα αμαρτήματα.
Μόλις ανοίξει σε λίγο ο καιρός, πολλαπλάσιες στρατιές περιμένουν απέναντι για να τις σπρώξει ο μεγάλος δουλέμπορος σε μας. 
Θα παραλείψει και τότε, όπως και τώρα, η ηγεσία της ΝΔ να καταγγείλει την προδοσία μιας κυβέρνησης που συνειδητά δεν υπερασπίζεται τα σύνορα και τον ρόλο της Τουρκίας, που δημιουργεί τους πρόσφυγες ως τρομοκράτης και τους εκμεταλλεύεται ως δουλέμπορος, εκβιάζοντας εμάς και όλη την Ευρώπη;
Το σαβουάρ βιβρ σας, πρίγκιψ, δεν χωράει την αναφορά στο Γουδί, αλλά καταπίνει αμάσητη την τουρκική ιταμότητα και τον γενιτσαρισμό των κυβερνώντων; 
Στην μακρινή χώρα της κοινής λογικής όλα αυτά είναι καθαρή προδοσία, έχουν ονόματα, υπόλογους, δεν είναι «λάθη» κι «αστοχίες», τα τιμωρούν αυστηρά οι νόμοι μας μέσα από τακτικά δικαστήρια κι αν οδηγήσουν σε καταστροφή, μέσα και από έκτακτα. 
Οι εξελίξεις θα είναι τόσο ραγδαίες που δεν θα ξεπεράσουν μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ και την ορντινάτσα του. Θα ξεπεράσουν και την σημερινή ηγεσία της ΝΔ, που νομίζει, πως με ρετάλια του Σταύρου και ανακύκλωση σημιτανθρώπων, θα φτιάξει «κεντρώο» κόμμα και κάνοντας την πάπια ή ψιθυρίζοντας την κριτική, θα πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Μαύρος Καβαλάρης, εκ των ηγετών του αληθινού Κέντρου της Ιστορίας, που απέδωσε δικαιοσύνη στους τότε ολετήρες της Πατρίδας, διότι συντεταγμένη δικαιοσύνη ήταν κι όχι οχλοκρατική βία, θα απορούσε με την απάθεια και τους καλούς τρόπους των ευαισθητούληδων, που πιάνουν την ενόχληση του ΣΥΡΙΖΑ για τις ποινικές του ευθύνες με την χαρτοπετσέτα αλλά δεν τους πειράζει να τσαλαβουτάνε στην βαθιά ψευτοπροοδευτική λάσπη, μιας χώρας που ξεχαρβαλώνεται απ’ άκρου εις άκρον. 
Ποτέ η ηγεσία της ΝΔ δεν βρισκόταν σε μεγαλύτερη αναντιστοιχία με την βάση των απλών ανθρώπων, που πιστεύουν στο Έθνος και στην Πατρίδα, είναι συντηρητικοί κοινωνικά, διότι θέλουν τάξη, ασφάλεια, κοινωνική συνοχή αλλά και οικονομικά φιλελεύθεροι, διότι μόνο ο οικονομικός φιλελευθερισμός παράγει πλούτο.
Η σημερινή ηγεσία, ως μπλε Ποτάμι, ξαναπιάνει την πεσμένη βρώμικη σκυτάλη της ενοχικής δεξιάς, εκτελεί παραγγελιές της Γεροβασίλη, γιατί θίχτηκαν οι καλοί τρόποι του Κυριάκου.
Η Ιστορία προχωράει τόσο γρήγορα, που θα μετρήσει ανελέητα και τα golden boys με συστατική του μπαμπά τους. Διότι όλοι οι επικοινωνιολόγοι του κόσμου, οι ενδυματολόγοι και λογογράφοι, όλα τα λεφτά της γης, δεν μπορούν από μόνα τους να φτιάξουν μισό πολιτικό άνδρα. 
Η αληθινή Ιστορία δεν σκηνοθετείται, δεν εξαγοράζεται. 
Ποτέ δεν υπήρχε μεγαλύτερη ανάγκη για ένα αληθινά συντηρητικό κόμμα, μια εθνική φιλελεύθερη δεξιά, που θα μπορεί να εκφράσει, όχι μόνο τον αληθινό κόσμο των εθνικών αστικών αξιών αλλά και τις στρατιές των προλεταριοποιημένων πολιτών. Διότι απλούστατα τα νούμερα δεν βγαίνουν, ακόμη κι αν αθροίσεις όλους τους εναπομείναντες ανακυκλωμένους πασόκους, τα φευγάτα παραποτάμια μπακακάκια του Σταύρου κι όσους είναι ή νομίζουν πως είναι αστοί.
Κι όποιος μιλάει όσο δυνατά πρέπει για να μην τον ενοχλεί ή κάνει service στον Τσίπρα με παραγγελιές, είναι συνένοχος του. Εγώ δεν πρόκειται να γίνω, διότι δεν μεγάλωσα σε γυάλα, σε κανά πατρογονικό πολιτικό τιμάριο αλλά στον αληθινό κόσμο της εργασίας. Και όταν η Πατρίδα μου προδίδεται και καταστρέφεται, δεν κάνω χατήρια στους ενόχους, διότι τάχα ως πολιτικοί κάνουμε κάτι σαν κοινή δουλειά, είμαστε ένα συνάφι εναλλάξ διαχείρισης της εξουσίας, όπου η «αστική ευγένεια» υπερτερεί του καθήκοντος στην Πατρίδα. Ο Μπιθικώτσης έλεγε «όλοι στην ίδια σκάφη πλένουμε τα ρούχα μας». Ε, λοιπόν, αγαπητέ Κυριάκο, εγώ και πολλοί άλλοι τα πλένουμε χώρια…»