Latest News

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Όταν ο Καρανίκας (δεν) συνάντησε την Αντζελίνα Τζολί


Την χρυσή ευκαιρία να εμπλουτίσει το φωτογραφικό αρχείο του, με μια selfie δίπλα σε μια Χολιγουντιανή σταρ, έχασε ο Νίκος Καρανίκας...

Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού όπως αποκαλύπτει το «Πρώτο Θέμα» προσπάθησε να προσεγγίσει την Αντζελίνα Τζολί, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε.
Ένας δηµοσιογράφος απαθανάτισε τον κ. Καρανίκα να προσεγγίζει το Μέγαρο Μαξίµου φορώντας το αγαπηµένο του σκούρο µπλουτζίν µαζί µε τον κ. Σταύρο Παναγιωτίδη, αρθρογράφο της «Αυγής».
Σύµφωνα µε το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο κ. Καρανίκας επιχείρησε να εισέλθει στο πρωθυπουργικό γραφείο την ώρα που οι φωτορεπόρτερ απαθανάτιζαν τον κ. Τσίπρα και την Αντζελίνα Τζολί στην εθιµοτυπική φωτογραφία στον καναπέ, προκειµένου να την τραβήξει µε το κινητό του.

Ωστόσο µία υπάλληλος του πρωθυπουργικού γραφείου, φανερά ενοχληµένη, του ζήτησε να εξέλθει για να ξεκινήσει η συζήτηση. Ετσι ο Νίκος Καρανίκας έχασε την ευκαιρία να τραβήξει µια φωτογραφία µε την Αντζελίνα Τζολί, η οποία αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη συμπάθειά του, μετά την Ελένη Μενεγάκη.