Latest News

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Απίστευτο τρολάρισμα Μώραλη για την παρωδία...

Ένα απίστευτο τρολάρισμα κάνει ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, με αφορμή το θέμα των ιδιοκτητών παρόδιων ακινήτων σε δύο πλατείες...
στα Καμίνια.
Ο δήμαρχος της πόλης εξέδωσε μια πρωτοφανής σε ύψος ανακοίνωση- απάντηση και τρολάρει τους δημοτικούς συμβούλους από το Λιμάνι της Αγωνίας, Δημήτρη Γκερλέ και Μαρία Σταθάκη, οι οποίοι τον είχαν καταγγείλει για εξαπάτηση και εμπαιγμό για το συγκεκριμένο θέμα. (Περισσότερα εδώ)
Από το τρολάρισμα του δημάρχου γλύτωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού Πειραιάς  Όλοι Μαζί" Αντώνης Καλογερόγιαννης,  ο οποίος είχε εκδώσει ανακοίνωση για ίδιο θέμα. (Περισσότερα εδώ)
Όλη αυτή η παρωδία στο Δήμο Πειραιά θα είχε πολύ πλάκα αν οι παρόδιοι ιδιοκτητών ακινήτων δεν  κινδύνευαν να χάσουν τα σπίτια τους, επειδή πριν από 20 χρόνια τους έφτιαξαν μια πλατεία και τώρα χρωστάνε χιλιάδες ευρώ, που αδυνατούν να πληρώσουν στο δήμο Πειραιά.
Στην ανακοίνωση του ο Γιάννης Μώραλης τρολάρει τη Μαρία Σταθάκη και το Δημήτρη Γκερλέ, στους οποίους χρεώνει ότι δεν έχουν δώσει λύση στο πρόβλημα αν κι έχουν διατελέσει επί σειρά ετών δημοτικοί σύμβουλοι στο Δήμο Πειραιά! 
 «Τα προβλήματα των δημοτών λύνονται με συστηματική εργασία, γνώση, σοβαρότητα και υπευθυνότητα, στοιχεία τα οποία οδηγούν σε ασφαλείς και αποτελεσματικές αποφάσεις... " υποστηρίζει μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μώραλης, Και καταλήγει : Ας μην προσπαθεί λοιπόν με παλαιοκομματικές πρακτικές το Λιμάνι της Αγωνίας να προκαταβάλλει ή να επηρεάσει την κρίση των παρόδιων ιδιοκτητών, γιατί εξελίσσεται τάχιστα σε «Λιμάνι της Παρωδίας»1
Στην ανακοίνωση του ο δήμαρχος λέει κι άλλα τα οποία δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία από την στιγμή που ο δήμαρχος δεν έχει δώσει λύση στο θέμα των παρόδιων ιδιοκτητών ακινήτων στα Καμίνια
Χωρίς λύση και... νόημα!
Η δημοτική αρχή Μώραλη μπορεί να μην ευθύνεται για την δημιουργία του προβλήματος - αν και στελέχη της πλειοψηφίας έχουν μερίδιο ευθύνης - ωστόσο καλείται να δώσει λύση στο πρόβλημα κάτι που δεν έχει μπορέσει να κάνει τουλάχιστον μέχρι στιγμής.  Μάλιστα στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο αρνήθηκε να ψηφίσει πρόταση 17 συμβούλων από τις παρατάξεις της μειοψηφίας, υιοθετώντας πρόταση του δημάρχου για αναβολή επ΄ αόριστον της επίλυσης του θέματος.  (Περισσότερα εδώ)
Η πρόταση της μειοψηφίας φαίνεται ότι έγινε σε συνεννόηση με την πλειοψηφία, αλλά την τελευταία στιγμή τους άδειασε ο δήμαρχος ο οποίος διατείνεται ότι έτσι δεν λύνεται οριστικά το θέμα. (Βέβαια μια απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για διαγραφή των χρεών θα έδινε, μια έστω και προσωρινή λύση, μέχρι να βρεθεί η τελική φόρμουλα που θα έλυνε οριστικά το πρόβλημα. (σ.σ. Πρόκειται για ένα θέμα που όλες οι παρατάξεις αναγνωρίζουν ότι οι δημότες είναι άδικο να χάσουν τα σπίτια τους για μια πλατεία που τους έφτιαξαν πριν από 20 χρόνια...).

@ Μιλάμε για απίστευτο τρολάρισμα στην παρωδία του Δήμου Πειραιά...